„STENCIL ART“ radionica u pulskom klubu Metamedia

STENCIL ART radionica u pulskom klubu MetamediaSvakog ponedjeljka u 18:00 sati u pulskom klubu Metamedia održavaju se radionice izrade grafiti šablona – poznate kao Stencil art. Prva radionica održana je 19. siječnja, a nastavit će se održavati sve dok za to bude interesa. Voditelj radionice je pulski tattoo umjetnik Aleksandar Mrkonja (Fetti).
Fetti polaznike upoznaje s izradom stencila (šablona) za grafite koristeći se photoshopom za pripremu i skalpelima kao alatom za izrezivanje generiranih oblika. Sudionici kao podlogu mogu koristiti najrazličitije materijale, a do sada su se najvise odlučivali za vinil ploče. Produkt radionica su jednostavne i komplicirane višebojne grafike koje će biti prezentirane na izložbi u klubu Metamedia nakon cijelokupnog ciklusa radionica.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti svakim danom, osim nedjelje, u klubu Metamedia od 18:00 do 21:00 sat ili na http://myspace.com/metamedij Ako vas interesira kakvi su stencili nastali na radionicama, pogledajte ih u nastavku teksta.

Program financiraju: Grad Pula i Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

STENCIL ART

STENCIL ART


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*