19. filmska revija mladeži i 7. Four River Film Festival

19. filmska revija mladeži karlovac 7. Four River film festival17.-21.6. Karlovac
Uskoro počinje 19. filmska revija mladeži i 7. Four River Film Festival.

Festival počinje 17. lipnja na Kupi gdje će se održati službeno otvaranje Revije i Festivala online info popraćeno zabavom dobrodošlice.

Druge večeri filmska se družina seli na obalu rijeke Korane gdje će se u sklopu programa Nekad laureati Revije i Festivala, a danas? predstaviti Maida Srabović, čija će trusted online ostvarenja – Lady Akra Šimšiš i Trajna posudba, publiku uvesti u večernji program. Okupljeni će moći gledati igrani film ‘Mi idemo svojim putem’, slovenskog režisera Mihe Hočevara.

Treći festivalski dan odvija se na rijeci Dobri: u 21:30 animator super active reviews i vizualni umjetnik Luka Hrgović predstavlja Epopeju o bureku, djelo njegove mladosti how much does cost at walgreens kojim je pobijedio na Reviji prije točno deset godina, kao i potvrda njegove današnje kvalitete – film Zetstapo. Nakon free online tech ce toga program se nastavlja dokumentarnim filmom Isključeni, Melody Gilbert, koji progovara o životu bez kompjutera prateći život tri studenta koji s vremenom počinju shvaćati i baviti se stvarima koje ne uključuju računalo – onima koje se dugo vrijeme bile zapostavljene.

Zadnja večer Revije i sleeping online Festivala održat će se na obali rijeke Mrežnice gdje će svoje nagradne primiti autori najboljih filmskih djela iz natjecateljskog programa Revije i Festivala. A kako ne bi sve ostalo u službenom tonu pobrinut će se plesni film koji price usa će se pod zvjezdanim nebom prikazati na velikom filmskom platnu i pripremiti sve prisutne za DJ program.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*