Čudno – festival dobre glazbe

bebe na vole soba9.-10.12. Zelena dvorana / Krčma Polanović, Zabok
U Zaboku se sprema festival dobre glazbe pod nazivom Čudno. Nastupaju Damir Avdić, Miro Mirt, Kimiko, Miki Solus, Bebe na Vole, Harp Explosion…

program

Petak, 9.12. u 20:30 sati @ Zelena dvorana :Zabok:

Miki Solus
dolazi iz Zagreba. Nastupa sam na synthisajzeru i gitari. Nakon nastupa u Močvari, na nečiju preporuku besplatno snima demo “Muzika sumnjive kvalitete” koji možete skinuti na myspaceu/facebooku profilu, a objavljen je za on-line izdavača “Brlog Records”.
www.myspace.com/mikisolusss

Kimiko
Kimiko je jedinstvenim zvukom za ovo podneblje već dokazao kako nije teško pustiti kreativnosti na volju i na zanimljiv način poigravati se s uobičajenim pop i rock formama. U svom izričaju snažno se oslanjaju na samplere i samostalno kreiranje zvukova, rezultat čega su nesvakidašnje elektro-pop pjesme. Lora i Zoran, glazbeni dvojac, je 2011. objavio svoj debitantski album “From Our Room To Yours”.
http://kimikomusic.tumblr.com

ulaz: 20kn
Subota, 10.12. u 21h @ Zelena dvorana :Zabok:

Damir Avdić
„Enter Džehenem blues“, promocija knjige „Enter Džehenem“ uz akustični blues. O Damiru Avdiću nije ništa potrebno reći osim Bosanski psiho! Okružen vlastitim demonima iz prošlosti nosi pokoran tihi pogled dok korača prema streljačkom vodu, vrišti iz sveg srca akustičnom gitarom i čita nam odabrane ulomke svog romana „Enter Džehenem“.

Miro Mirt
Zagrebačko-zagorski kantautor koji se još tijekom studiranja na zagrebačkoj Akademiji likovnih umjetnosti paralelno s bavljenjem likovnošću otisnuo i u glazbene vode. Snimio je više solo demo albuma u kućnoj produkciji, a album The Nighmare of Every Young Dad je 2009. promovirao u New Yorku, kada je i nastupao na mnogobrojnim open mic koncertima, a najvažnije je spomenuti nastupe u Sidewalk Cafe-u, kultnom sastajalištu kantautora iz cijelog svijeta. Od glazbenih suradnji zanimljivo je spomenuti da je bio pjevač math-noise banda Polja lavande, a u posljednje vrijeme često snima vokale i piše tekstove za zagrebački electro-dance projekt How Convinient.
http://www.youtube.com/miromirt

ulaz: 20kn

Krčma Polanović – subota 10.12.

Bebè Na Volè
iza pseudonima Bebe Na Vole stoji mladi zagrebački kantautor Adam koji izvodi autentični hrvatski delta blues. Svi koji su čuli njegovo stvaralaštvo sigurno su bili oduševljeni onim su čuli, a oni koji iz nekog razloga još uvijek nisu obavezno moraju te večeri posjetiti krčmu Polanović.
www.youtube.com/bebenavole

Igor Djeke aka Harp Explosion –Thee One Man Band
Djeke Igor – Iggy, frontmen nekadašnje vinkovačke garage grupe Thee Knuckleheads, prvi se put kao Harp Explosion – one man band predstavio publici 2009. godina. Harp Explosion svira koristeći samo vokal i usne harmonike u kombinaciji sa loop-sampler pedalom i par gitarskih efekata. Harp Explosion objavljuje izdanja za vlastitu etiketu Dirty Harp Records.
www.myspace.com/iggyknucklehead

Ulaz besplatan


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*