Dillinger Escape Plan u Tvornici

Dillinger Escape Plan05.10.Tvornica kulture, Zagreb
Dillinger Escape Plan, mathcore prvaci iz New Yerseya i jedan od najznačajnijih i najkultnijih bandova američke post hard core scene posljednjih 15-tak godina, premijerno dolazi u Tvornicu kulture.

Band čija diskografija broji 4 dugosvirajuća albuma, nekoliko EP izdanja i nebrojenu količinu odsviranih koncerata, ovih dana objavljuje novi album “One Of Us Is The Killer“, u sklopu čije promotivne turneje dolaze i u Zagreb početkom jeseni.

Točno definirati stil glazbe koji sviraju Dillingeri je nemoguće. U virtuozno odsvirane pjesme često je ubačena cijela paleta stilova od eksperimentalnog metala preko art rocka do raznih fuzioniranih jazz podstilova.

Dillinger Escape plan u svojoj karijeri nikada nisu nastupali u našim krajevima, odnosno spuštali se bliže od Beče ili Budimpešte, a i ovaj koncert biti će ekskluzivan za cijeli teritorij ex-Yu.

Novi album “One Of Us In The Killer” objavljen je u ponedjeljak, 13. svibnja, sadrži jedanaest novih stvari od kojih je “When I Lost My Bet” dobila i svoj videobroj:

Kako uživo izgledaju Dillinger Escape Plan pogledajte na

ULAZNICE

Ulaznice u sustavu Eventima i na www.eventim.hr u prodaju će biti puštene već sutra, u petak 17. svibnja. Hard copy ulaznice biti će dostupne od srijede 22. svibnja.

Prvi paket ulaznica po cijeni od 95 kn dostupan je do 30. lipnja. Od 01. srpnja cijena iznosi 110 kn, a na dan koncerta će biti 130 kn.

Službena prodajna mjesta:

·Dirty Old Shop, Tratinska 18; Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7; Dancing Bear, Gundulićeva 7

Dillinger Escape Plan u Zagreb dovodi LAA.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*