DIY hardcore punk spektakl na Skeni

08.12.2017. od 20:00 mala scena Hrvatskog doma, Karlovac
Na sceni već dugo nije bilo dobrog DIY giga. Ovaj organizira mlada pank ekipa sa zagrebačkom adresom, a u Karlovac dovode prvake domaće pank scene, Eke Bubu i nove majstore, zagorske grajndere Gemišt. Lokalni suport rade im Treaviit i Stained Hand.

EkeBuba (Zagreb): Brz, brži, najbrži garage/speed punk trio. Omiljeni su gosti svake hardcore punk rupe. Iza sebe imaju nekoliko izdanja, no s posljednja dva tejpa izdana na zagrebačkom Doomtown recordsu napuštaju prvotni garažni zvuk i skreću u neugodno brze i sirove hardcore punk vode. Izvrstan izbor za početak i kraj vikenda!

Gemišt – Zagorian Grindcore (Zagorje): Iz Zagorja dolazi skupina nervoznih vinopija. Sviraju grindcore, a iza sebe imaju tri izdanja, uključujući split s Agathoclesima.

Stained Hand (Karlovac): Predstavnici depre na četiri rijeke. Njihov zvuk je mješavina brzog i bijesnog hardcore-a i powerviolence-a, a sve češći su izleti u najtamnije sludge podzemlje koji će zadovoljiti i najzahtjevnije uho. Iza sebe imaju jedan demo, a uskoro bi trebali u studio. Kad će više ta snimka???

TreAviiT (Karlovac): Stari majstori neumoljivo udaraju hc/metal/noise već desetak godina. Iza sebe imaju jednu snimku koja je izašla u digitalnom obliku. Članovi su svirali u bendovima: Acrania, Motus, Kontra, Carl Hunter, Autoincest. Uglavnom, neobuzdano mrvljenje. Ovaj gig im je ujedno i prvi na mikro turneji koja završava već idući dan u Črnomlju.

UPAD: Donacije


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*