Drugi krug Javnog poziva za iskaz interesa za korištenje prostora Male Scene i Urbanog Parka u 2022. godini.

Savez udruga KAoperativa poziva udruge u kulturi, udruge mladih i za mlade, neformalne inicijative u kulturi i sve ostale zainteresirane udruge, umjetnike, performere, grupe i pojedince da do 01.10.2021. godine ispune obrazac za iskaz interesa za korištenjem prostora Male scene i Urbanog parka Hrvatskog doma počevši od 1. veljače do 31. prosinca 2022. godine.

Poziv služi za planiranje i organiziranje aktivnosti i programa na Maloj sceni i u Urbanom parku HD tijekom iduće godine.
Na ovaj način želi se osigurati prostor za rad i razvoj nezavisne kulturne i društvene scene i kulture mladih i za mlade u Karlovcu i pružanje podrške provođenju koncertnih, audio vizualnih, glazbeno scenskih, izložbenih, plesnih, edukacijskih, performing, produkcijskih, novomedijskih društvenih djelatnosti. Poziv je usmjeren prvenstveno organizatorima (udrugama, inicijativama i pojedincima) koji imaju razrađen projekt, projektnu ideju ili već planiraju provedbu kulturnih i društvenih programa u polju suvremene umjetnosti, novih medija, performansa, glazbe i sl.

VAŽNO:
Ovaj poziv ne odnosi se na rezerviranje termina tijekom 2022. godine već je otvoren kako bi se pravovremeno planirale koprodukcijske i samostalne aktivnosti u prostoru Male scene i Urbanog parka HD.
Savez udruga KAoperativa kao upravitelj prostora Male Scene HD i Urbanog Parka HD će kroz “Javni poziv za iskaz interesa za korištenje prostora Mala Scena HD i Urbanog Parka HD 2022.” provesti selekciju programa za projektne prijave radi osiguravanja ili sufinanciranja troškova provedbe i honoriranja autora odnosno prijavitelja sadržaja sukladno prijavljenim produkcijskim troškovima navedenim u ovom obrascu.Prijavitelje koji će sudjelovati u koprodukcijama kontaktirat će se za dodatne informacije oko projektnih aktivnosti.

OBRAZAC ZA PRIJAVU PROGRAMA

Dodatne informacije i upiti: kaop.koordinatorprostora@gmail.com +385 99 859 37 12
(Anđela Žapčić, Savez udruga KAoperativa)


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*