Dvije godine reciKlaonice

http://reciklaonica.blogspot.com/15.02. skvot Klaonica Zagreb
Tko bi rekao da će ljuti zagrebački skvoteri izdržati čak dvije godine. Pridružujemo se rođendanskim čestitkama i pozivamo vas na rođendansku zabavu.

program

—- 18:02h —-

IZRADA FANZINA ‘BEZ STILA’ S TOTALNIM STILOM
Pod vodstvom marofačke inicijative CRNI FLOMASTER! Na radionici će se raditi na izradi 4. broja fanzina Bez Stila u kojem može sudjelovati svatko s nešto dobre volje i kojom kreativnom idejom. Nacrtajte neki vrag, prepišite svoje misli, pošaljite poruku svima koji će se ikada dočepati tog broja. 🙂

Fanzin je pokrenut od strane ekipice iz ‘Crnog Flomastera’, a CF je autonomna i neprofitna inicijativa koja radi na principu nekolicine mladih nezadovoljnih ljudi koji su spremni i voljni nešto napraviti, pokrenuti i organizirati u novomarofskom ‘podzemlju’ (također i u ostalim gradovima!) Inicijativa potiče funkcioniranje isključivo po slobodarskim principima, bilo da je riječ o nekom koncertu, predstavi, radionici, predavanju ili nekom drugom događaju..

—- 21:06h —-

Polusatni film HARDCORE IS MORE THEN MUSIC

Kratke antifa poruke članova bendova poput FIRST BLOOD, MADBALL, TERROR itd. kao odgovor na invaziju neonacista na hardkor sceni!

—- 21:45h —-

koncert

NULLA OSTA (Pula) –
četiri luđaka i dva nabrijana basa bez gitare! Svima dobro znani pula hardkor kru koji pod tim imenom roka od 2002. godine dolazi na feštu

HAZARDER (BgRiZg tama sa svih strana) –
Divlji stonirani trio. Crkva početka i kraja.
http://www.facebook.com/hazarder.church

PERONOISEPORA (Zagreb) –
Prvi gig mladih nada – Hace krast pank s dbeat premazom. U procesu su bacanja albuma na sirovo tržište

————————————————–

UPAD: 10kn
FUDARA: 0kn (svaki bonus dobrodosao)

VAŽNO!!!

IZBJEGAVAJTE ULAZ S HEINZELOVE osim ako ste planirali preskakati zid jer možete imati problema sa zaštitarima
Najbolje ulazite sa strane ulice Eugena Podaupskog kroz portu BBB Veterana, ili s Radničke iza restorana Fellini, pored zgrade Adria Medie i šarene garaže pa puteljkom u krug Klaonice.

http://www.facebook.com/ReciKlaonica


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*