F-alter 2018: LOST LUCID + SLOANWALL + LORD DUNKALOT + DJ CHUPSON

subota 01.12.2018. Mala Scena Hrvatskog doma, Karlovac ///
Udruga mladih Poluga i ove godine organizira F-Alter koncert na kome nastupaju prvaci domaćeg stoner rocka, Lost Lucid, heavy psychedelic rock iz Rijeke i zagrebački Sloanwall i Lord Drunkalot.

 

FACEBOOK EVENT

Lost Lucid je glazbeni projekt troje umova nastao 2012. u Rijeci iz potrebe za stvaranjem zvukovnih i vizualnih projekcija, ali i traganjem za nečim iskonskim u glazbi, onim što pokreće i dovodi do ekstaze. Da bi stigli do te spoznaje potrebno je da s nama krenete na zvučni put na kojem vas sonični pejsaži, repeticija i ritmička putovanja u nepoznato tjeraju da na trenutke gubite osjecaj vremena i prostora, prepustite se doživljaju i zajašete tog zmajoroga.

https://www.facebook.com/lostlucid
https://lostlucidband.bandcamp.com

Sloanwall
groove rock, Zagreb

Sloanwall je peteročlani groove rock bend iz Zagreba koji postoji od 2014. godine, te je do sada izdao dva EP izdanja pod naslovima “Dawn of light” i “Vol. II” te videospot za singl ”Boogie Monster”. Sloanwallova najveća kvaliteta definitivno su njihove live izvedbe, što je potvrđeno mnogobrojnim koncertima u regiji na kojima su “pojeli” puno značajnija imena za koja su otvarali. Njihov je zvuk kombinacija hard rocka, stonera, psihodelije tj. groove rock.

https://www.facebook.com/SloanwallBand
https://sloanwall.bandcamp.com

Lord Drunkalot
stoner doom, Zagreb

Tri čarobnjaka željna eksperimentiranja u psihodeličnim prostranstvima heavy muzike. Ovi su mladići istinski hedonisti koji često na nastupe dolaze u “pomaknutim” stanjima kako bi svojoj publici što bolje pokazali snagu stoner dooma.

https://www.facebook.com/LordDrunkalot
https://blakmonastery.bandcamp.com

DJ Chupson
Pasionirani sakupljač ploča koji svoju strast za glasnom glazbom povremeno manifestira javnim nastupima. Njegovu selekciju čine rock klasici, hard “n” heavy ali i stoner doom koji nadopunjuju čin. Očekuje vas putovanje kroz vrijeme kad je sve bilo moguće. Od Kyussa do Sabbatha, preko Toola i Zeppelina prema Slayeru i Maidenima.

“F-Alter (Fali alternative)” je programska platforma Udruge Poluga kroz koju se prezentira rock glazba i ulična umjetnost s primarnim ciljem razvijanjem glazbene scene u Karlovcu. Kroz platformu također se želi uključiti mlade u urbanu kulturu, promovirati nove oblike glazbene, ulične i audio-vizualne umjetnosti, mobilizirati mlade na sudjelovanje u projektima nezavisne kulture, te popularizirati nove medije kao sredstvo za izražavanje ideja i kreativnosti.
Ovogodišnji “F-alter” je nastavak prethodnog projektnih aktivnosti u sklopu kojih su nastupili Tight Grips, Umor, Killed a fox, She loves Pablo, Dronehunter, Duskburn, Lizard exist i Still life.

ULAZNICE
Na dan događanja ulaznice će se moći kupiti na ulazu po cijeni od 20 kuna.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*