Poziv na trotjednu filmsku radionicu za srednjoškolce

fade in radionca filmProdukcijska kuća Fade In organizira trotjednu radionicu dokumentarnog filma za srednjoškolce SLOBODNA ZONA Jr.

Na radionici će biti riječi o filmskoj režiji, dramaturgiji, kameri, montaži, novim medijima, snimanju tona. Sa sudionicima će raditi profesionalci iz cijele regije kroz teorijska predavanja i praktične vježbe.

Radionica će se održati od 9. do 23. siječnja 2012. u Paliću pokraj Beograda.

Na radionicu su pozvani srednjoškolci iz svih zemalja bivše Jugoslavije, a održava se u suradnji s Fondom B92.

Kamp će imati još jedan dio – 7 dana na proljeće 2012. kad ćete raditi na svojim idejama za scenarije, učiti kako svoje ideje predstaviti producentima.
Stručni žiri će odabrati tri najbolja scenarija i ti će autori snimiti svoje filmove. Najboljim radovima bit će pružena prilika da postanu filmovi koji će svoju premijeru imati na filmskom festivalu Slobodna Zona u Beogradu u 11. mjesecu 2012. !!
Na natječaj za kamp mogu se prijaviti sve učenice i učenici srednjih stručnih škola i gimnazija u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori, Kosovu i Srbiji!

Sve troškove prijevoza, smještaja, hrane, materijala za rad, kao i troškove produkcije najboljih radova snosi organizator kampa.

Za prijavu pošaljite do 15.11. 2011.
– svoju ideju za dokumentarni film (ne dužu od jedne stranice)
– svoje kontakt podatke (ime i prezime, datum rođenja, adresu, broj telefona, e-mail adresu i ime škole)

Materijale šaljite:
a) poštom na Fantastično dobra institucija – FADE IN; Nova Ves 18/2, 10 000 Zagreb;
b) ili e- mailom na: fadein@fadein.hr ili minjamitra@gmail.com

Za više informacija kontaktirajate Željku Kovačević, koordinatoricu projekta na e-mail: fadein@fadein.hr ili minjamitra@gmail.com


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*