Geenger Records traži suradnike

hemendex reset2Geenger Records traži pomoć među drugim glazbenim entuzijastima i pojedincima koji smatraju da svojim iskustvom i dobrom voljom mogu pridonijeti u daljnjem radu.

Naime, obzirom da raste broj bendova koji žele surađivati s Geenger Records ekipa želi proširiti svoj tim. Ako vam se sviđa ono što Geenger radi ako imate želje, volje i mogućnosti javite se na geenger@geengerrecords.com

Geenger Records je zagrebačka izdavačka kuća koja djeluje u sklopu Građanske udruge za kulturu Gokul iz Zaboka. Osnovali su je 2009. godine glazbeni entuzijasti i scenski djelatnici uz neke od pokretača hrvatsko-slovenske nezavisne izdavačke etikete Moonlee Records.

Geenger Records je u stalnoj potrazi za bendovima koji, kvalitetom svoje glazbe, ali i idejama koje promiču, odstupaju od prosječne glazbene ponude bez obzira na žanrovsku ili regionalnu definiciju. Neprestano surađuju s pojedincima i bendovima koji aktivno sudjeluju u oblikovanju društveno angažirane glazbene scene, putem podrške udrugama odnosno društvenim grupacijama s čijim se ciljevima poistovjećuju.

Glazbenici s kojima Geenger surađuje sudjeluju na glazbenim festivalima u Hrvatskoj i regiji, primjerice INMusic, EXIT i Terraneo.

Svoju ulogu vide u stvaranju boljih preduvjeta za mlade autorske bendove, od jednostavnijeg objavljivanja albuma i svih koraka koji su neophodni da bi album bio medijski prezentiran te tako došao do publike, praćenja bendova putem medijske prezentacije, koncertne promocije i ostalih aktivnosti koje su potrebne da bi glazbeni uradak došao do publike.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*