Handmade izložba i psytrance

Nepokoreni Grad 201125.06. Karlovac
Subota na Nepokorenom gradu donosi najbogatiji i najraznolikiji program na ovogodišnjem izdnju karlovačkog festivala nezavisne kulture.
Program obuhvaća veliku Handmade izložbu, predstave, nastupe performera a završava velikim psytrance i dub koncertom.

Na karlovačkoj Promenadi u prijepodnevnim satima, od 10.30 sati očekuje nas dječja predstava “Živ, živ, živ” kazališta Tvornica lutaka, a Handmade izložbapočinje u 11 sati. Na Handmadeu predstaviti će se brojni izlagači unikatnog nakita i ostalih predmeta iz županije, a i šire.
U sklopu izložbe u 12 sati izvesti će se dječja predstava “Pinokio” osebujnog redatelja Marija Kovača, a za 16 sati zakazan je chill out session Baruna Peace Defendera iz kolektiva Ministarstvo Psihodelije. Nakon chill out sessiona imati ćemo prilike pogledati zanimljivu izvedbu Kenkedenke percussion sessiona (od 18 sati) čime će i završiti Handmade izložba.
U Centru za mlade na Gazi u 18 sati održati će se predavanje “Urbana sredina i mogućnosti samostalne organiziranosti” predavača Eugena Babića s Filozofskog fakulteta u Rijeci, dok će se u isto vrijeme (na prethodno dogovorenoj lokaciji) održati četvrta parkour radionica.
Za razliku od prethodnog dana, subotnja festivalska večer rezervirana je za elektronsku glazbu, odnosno psytrance.
Tako će se od 22 sat na poligonu Kinološkog kluba publici predstaviti duo Dubble, članovi nekadašnjeg Radikal Dub Kolektiva, a nakon njih miks pult će preuzeti DJ-evi Njax, Zmayo i Samotone uz MDC i VJ Loadin Data VJ-ing podršku.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*