Intronaut i društvo u Močvari

12.04. Močvara Zagreb
U sklopu 14. rođendana Močvare u klubu na Savi gostuju tri američka doom / sludge / prog / post / rock / metal benda: Intronaut, The Atlas Moth i Castle.

Headlineri večeri Intronaut već godinama oduševljavaju kombinacijom metala, prog rocka, kompleksnih ritmova i jazza. Stoga ne čudi da su stekli kultni status na sceni, a pogotovo ogroman ugled među kolegama glazbenicima kojima je čast da ih povedu sa sobom na turneju. Mastodon, Cynic, Mesuggah samo su neka od imena koja su odabrala upravo njih, a najveći trenutak njihove karijere bio je poziv da se pridruže na američkoj turneji moćnog TOOL-a.

The Atlas Moth su sa samo dva albuma iza sebe postali nezamjenjiv bend na post metal sceni iza kojeg danas stoji kultna etiketa Profound Lore.
Zadnji dio ovog trojca, Castle, svojim doomy riffovima oborili su s nogu mnoge i pobrali laskave titule poput najboljeg albuma godine u norveškom Metal Hammeru ili pak “newcomer of the year” na Roadburn festivalu. Producent novog albuma je Billy Anderson (Neurosis, Melvins, Sleep…).

Cijena ulaznice za ovaj jedinstveni koncert bit će samo 55 KN !!!
Pretprodaje neće biti, karte se kupuju isključivo na blagajni kluba na dan koncerta.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*