KAoperativa organizira radionice DJ-anja

KAoperativa i ove godine pokreće tečaj DJ-anja. Dok se Mala Scena HD obnavlja program se provodi u privremenim prostorima u zgradi Hrvatske pošte, Matice hrvatske 4. Voditelj radionica je DJ Luka Sertić – Uminal.

DJ Glazbena Edukacija je edukacijski program koji nudi polaznicima svih uzrasta edukaciju o upotrebi nove i stare tehnologije u DJ kulturi i glazbi u teorijskom i praktičnom smislu. Polaznici mogu i nemoraju imati unaprijed već stečana znanja o Djingu i sličnom.
Kroz 6 termina prijavljeni polaznici naučiti će o načinima korištenja DJ opreme (osnovna i profesionalna oprema/ hardware & software), kulturi glazbe i glazbenih stilova primjenjenih u DJ kulturi, o poslovnim i marketinškim načinima predstavljanja svojeg osobnog DJ umijeća, rada i kreiranja profila te ujedno plasiranja na glazbeno tržište.

Edukacija je besplatna i dat će polaznicima dobar start up i uvid o svojim mogućnostima u DJ kulturi.

Luka Sertić ( DJ Uminal ) je voditelj radionice.
Edukacija je osmišljena u 6 termina od kojih svaki ima svoju tematiku a svi termini su vezani jedan za drugi pa je poželjno da polaznici sudjeluju na svim terminima.
Svaki termin traje 2 sata.
Nakon završetka tečaja prema potrebi i interesu organizirat će se dodatne radionice

Mole se zainteresirani da ispune prijavu za sudjelovanje na edukaciji:
LINK za prijavu :
https://docs.google.com/…/1Jq0KpQNDGpj6hdmwttKbmN2…/edit

Opširnije o temama koje će se obrađivati, polaznici će biti upoznani na prvom terminu.

O VODITELJU: Luka Sertić, pod umjetničkim imenom Uminal, voditelj je radionice i plana programa edukacije. Bavi se Djingom, glazbenom produkcijom i event menadžmentom. Kao DJ puštao je različite glazbene stilove (House, IDM, Techno, Disco i dr).
Sudjelovao je u organizacijima Acceleration, Nepokoreni Grad, LEDfest, Techno Ausgang, Mouse Music, Audio Ambijentalna Instalacija, Cafe avec Musique i dr.

Program se odvija uz potporu Zaklade Kultura Nova, Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Karlovačke Županije i Grada Karlovca