Kaoperativa poziva na snimanje promotivnog videa

p_kaoperativa02.04. 11:00 Hrvatski dom, Karlovac
Mreža udruga KAoperativa u subotu, 2. travnja, organizira snimanje kratkog promotivnog filma o trenutnoj situaciji u gradu Karlovcu iz perspektive mladih i aktivista na nezavisnoj kulturnoj sceni, te pozivaju sve koji žele da im se pridruže.

Film će snimati Pavle Kocanjer iz udruge Izvan Fokusa. Snimat će se na različitim lokacijama u gradu, počevši od Hrvatskog doma gdje je u 11.00 sati predviđeno okupljanje te se nakon toga planira odlazak do Radićeve i trga bana Jelačića te drugih lokacija.

„Glumci“ u filmu neće pričati, već držati izjave o stanju grada, ispisane na hrvatskom i engleskom jeziku. Planirano vrijeme snimanja po osobi je dvije minute što zasigurno svatko može izdvojiti. Izjave koje biste rado vidjeli prikazali u filmu možete prijaviti na kaoperativa@gmail.com, Facebook stranicu KAoperativa ili ih napisati na samoj lokaciji uoči snimanja.

Film će se koristiti u promotivnim i crowdfunding kampanjama čime će se nastojati pronaći dodatni resursi za financiranje raznih aktivnosti, opreme i materijala potrebnih razvoju i radu karlovačke scene. Film je namijenjen privatnom i javnom sektoru lokalno, ali i mogućim izvorima financiranja izvan Karlovca i Hrvatske.

Dodatne informacije možete pronaći na Facebook stranici mreže udruga KAoperativa: facebook.com/kaoperativa.

Aktivnosti se provode uz podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*