Konferencija DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara

Srijeda 23.9.2020. Velika dvorana Pogona Jedinstvo / Trnjanska struga 34, Zagreb///
Savez udruga Klubtura organizira i poziva sve zainteresirane na konferenciju povodom završetka projekta DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara koji se provodi u sklopu poziva Kultura u centru – potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi. Pored predstavljanja rezultata projekta, u sklopu konferencije će se održati paneli o praksama sudioničkog upravljanja i civilno-javnog partnerstva u društveno-kulturnim centrima u Hrvatskoj i regiji.

Konferencija će se održati u prostoru zagrebačkog Pogona uz mogućnost sudjelovanja putem online platforme Zoom. Za sudionike u prostoru Pogona je obavezno nošenje zaštitine maske. Uvjeti za sudjelovanje u programu konferencije u prostoru Pogona bit će prilagođeni epidemiološkim mjerama, uz obavezu poštivanja fizičke udaljenosti i nošenja maski koje će biti osigurane za sve sudionike.

Konferencija se provodi u sklopu projekta DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda koji umrežava postojeće lokalne civilnodruštvene inicijative za uspostavu društveno-kulturnih centara na razini Hrvatske.

Više o projektu

Prijave za sudjelovanje su obavezne i podnose se putem linka: https://forms.gle/yZren8pATAQ9Jtvt8

Program konferencije:

Srijeda 23.9. Velika dvorana Pogona Jedinstvo / Trnjanska struga 34, Zagreb

15.00-15.15 Okupljanje sudionika
15.15-15.30 DKC-HR uvod
15.30-17.00 Panel 1: Perspektive umrežavanja i suradnje DKC-a u Hrvatskoj
17.00-17.30 Pauza
17.30-19.00 Panel 2: Društveno-kulturni centri u regionalnom kontekstu
19.00 Završetak konferencije

Panele će moderirati Miljenka Buljević i Mirela Travar.

Organizatori pozivaju zainteresirane da ispune online upitnik za sudjelovanje (najkasnije do nedjelje 20. rujna) kako bi na vrijeme osigurali potrebne tehničke i epidemiološke uvjete. Za sve sudionike koji dolaze na konferenciju bit će pokriveni troškovi puta i osvježenja. Sudionicima koji se prijave na sudjelovanje putem online platforme dostavit ćemo Zoom poveznicu najkasnije jedan dan uoči konferencije.

Projekt DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara koji provodi Savez udruga Klubtura u partnerstvu s Pogonom – Zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade, Platformom za Društveni centar Čakovec, Savezom udruga KAoperativa, Platformom Doma mladih, Art radionicom Lazareti, Savezom udruga Molekula i Savezom udruga Rojca. Sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Saveza udruga Klubtura.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*