Mali festival DIY stop motion animacije Stop Motion Scena 2021

15.06.2021. Urbani park / Mala scena HD, Karlovac///
Savez udruga KAoperativa poziva na mini festivalski program „Stop Motion Scena 2021” koji će se održati 15.06.2021. u Urbanom Parku i na Maloj Sceni Hrvatskog doma.

Provedbom poziva i festivalskog programa organizatori nastoje motivirati djecu, mlade ali i odgojno-obrazovne djelatnike na samostalno kreativno djelovanje i promišljanje lako raspoloživih resursa, aplikacija i materijala u kontekstu izrade stop-motion filmova.

Program započinje u Urbanom Parku od 17:00 sati na pokaznoj radionici stop animacije, nakon koje slijedi projekcija filmova pristiglih u okviru poziva „Stop motion Scena 2021” te dodjela nagrada i zahvalnica za sudjelovanje za sve sudionike poziva.

U okviru jednomjesečnog poziva za stop-motion filmove iz kućne radinosti pristiglo je čak 47 kratkometražnih filmova koje je apliciralo 50 autora.

Broj posjetitelja na projekcijama je ograničen sukladno epidemiološkim uvjetima, a za sve posjetitelje projekcije obavezno je nošenje maski prilikom ulaska u prostor.

Kontakt za dodatne informacije i rezervaciju mjesta na projekciji: +385 99 859 37 12 (Anđela Žapčić)

Program provodi Kinoklub Karlovac u suradnji sa Savezom udruga KAoperativa i financijsku podršku Grada Karlovca kroz Javni poziv za mobilnost i inicijative mladih 2021.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*