Media Mediterranea: radionica spekulativnog dizajna u Puli

12. – 17. 08 2019. DC Rojc, Pula
Pulska udruga Metamedija u suradnji s Odsjekom za dizajn vizualnih komunikacija (Umjetnička akademija u Splitu) od 12. do 17. kolovoza 2019. u Društvenom centru Rojc u Puli organizira besplatnu radionicu spekulativnog dizajna pod nazivom Telling the Time: A Speculation in Designing Hybrid-Languages of Time.

Radionica će se održati pod vodstvom mentora Teda Hunta, uz gostujuće predavanje medijskog umjetnika Hrvoja Hiršla. Tema ovogodišnje radionice je kritičko promišljanje o postojećim jezicima i tehnologijama kojima se služimo kako bismo razumjeli i mjerili vrijeme. Radionica će se održati u sklopu Media Mediterranea 21 festivala kojemu je tematska okosnica jezik i komunikacija, što će polaznicima omogućiti sudjelovanje u programu i praćenje festivalskih sadržaja.

Radionica je namijenjena mladim studentima, mladim stručnjacima i umjetnicima iz područja dizajna, novih medija, IT-a, lingvistike, književnosti i kreativnog pisanja, filozofije, sociologije, antropologije itd.

Radni jezik radionice je engleski.

Na kraju radionice polaznici će imati priliku javno predstaviti radove i moguće scenarije na Media Mediterranea 21 festivalu u Puli. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

►►► Prijaviti se možete ovdje:

Rok za prijavu je 21. srpanj 2019. godine. Broj sudionika je ograničen.

►►► Više informacija o radionici možete pronaći na službenim stranicama udruge

Za dodatna pitanja možete se javiti na mail kontakt.radionice@gmail.com


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*