Natječaj dm-a {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak

Tvrtka dm objavila je poziv za prijavu projekata, inicijativa, kampanja i ideja za obnovu i razvoj potresom pogođenih područja za petrinju, Sisak i Glinu.

Natječaj je otvoren 1. veljače sa ciljem podržavanja obnove i razvoja potresom pogođenih mjesta s područja Sisačko-moslavačke županije.

Nevladine udruge s područja Republike Hrvatske te ustanove, jedinice lokalne, područne i regionalne samouprave i hrvatski proizvođači s područja pogođenih potresom mogu prijaviti svoje projekte, kampanje, inicijative i ideje do 15. ožujka putem online-prijavnice na internetskoj stranici www.jednizadrugezajedno.hr, nakon čega će dm odabrati projekte čiju će realizaciju podržati.

Za potporu obnove je osigurano ukupno 7 milijuna kuna, a dio iznosa namijenjeno je za provedbu natječaja {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak. Dm ovim natječajem želi pružiti priliku svim projektima, inicijativama, kampanjama i idejama koje za cilj imaju obnovu te gospodarski i društveni razvoj potresom pogođenih područja“, izjavio je Mirko Mrakužić, direktor dm-a.

dm će osigurati podršku potrebnu za realizaciju odabranih prijedloga u kategorijama:
– Društveno korisno djelovanje,
– Održivost i zaštita okoliša,
– Kultura, znanost i sport
– Poticaj poduzetništvu.

Pravila i uvjeti natječaja {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak te kriteriji za odabir dostupni su na internetskoj stranici www.jednizadrugezajedno.hr, a sva pitanja o natječaju moguće je uputiti na e-mail adresu natjecaji@dm.hr.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*