Otvoren je poziv za sudjelovanje u Erasmus+ programu “SAY: Street Art Youth 2019”

KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj poziva zainteresirane mlade u dobi od 18 do 30 godina da sudjeluju u razmjeni mladih “SAY: Street Art Youth”, koja će se održavati pet dana, od 18. do 22. ožujka ove godine, na Maloj sceni Hrvatskog doma. Projekt razmjene mladih organizira se u suradnji s udrugama Abyss of Mind iz Poljske i K.A.NE iz Grčke.

Broj sudionika je ograničen pa se pozivaju zainteresirane mlade osobe koje žele sudjelovati u kreativnim i poticajnim radionicama, stjecati nova iskustva i osobne vještine, vježbati znanje stranih jezika i steći značajna prijateljstva, a ponajviše biti aktivni građani i pokretači promjena u svojoj sredini!

Poziv je otvoren za sve zainteresirane, što znači da nije potrebno prethodno iskustvo u Erasmus+ razmjenama mladih.

>>>>>>>Prijave su moguće putem on-line obrasca koji se nalazi na ovom LINKu
>>>>>>>
Rok za prijavu je najkasnije ponedjeljak 11. ožujka 2019.

Projekt za svoj cilj ima želju uključiti mlade, zainteresirane za jačanje svojeg kritičkog mišljenja i inicijative te stjecanje i razmjene iskustava, u proces revitalizacije javnih prostora u Karlovcu kroz (uličnu) umjetnost i aktivizam. Kroz niz radionica koje primjenjuju metode neformalne edukacije, sudionici će se upoznati s temama aktivizma, ljudskih prava i tolerancije, aktivizma mladih u različitim kontekstima i zemljama i ulozi mladih u revitalizaciji javnih prostora. Kroz cijelu razmjenu, sudionici će sudjelovati u stvaranju sadržaja za event i multimedijalnu instalaciju “SAY EVENT: Intervention”.

Od sudionika se očekuje da ravnopravno i aktivno sudjeluju u radionicama i aktivnostima, te da naprave dvije “domaće zadaće” u kojima će im aktivno pomoći tim iz KA-MATRIX-a.

Više informacija o projektu možete saznati upitom na tomislav@ka-matrix.hr i lana@ka-matrix.hr!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*