PARKiranje 2021.

09./10.07.2021. Urbani park HD, Karlovac
Savez udruga Kaoperativa organizira treće izdanje mini festivala PARkiranje u okviru manifestacijeZvje zdano ljeto 2021. ! Program će se održavati u prostoru Urbanog Parka Hrvatskog doma 09.i 10.07.2021., sudjelovanje u programu i radionicama besplatno je za sve posjetitelje.

Raspored:

09.07.2021.

16:00 Coffee Break (samoposlužna stanica za kavu)
17:00 Radionica sitotiska (otisni svoju majicu s motivima Male Scene i Urbanog Parka)
18:00 Egzoterra Pop up: Izložba instalacija i DIY dekoracija namijenjenih PSY trance glazbenim programima, autori instalacija umjetnici su i aktivisti okupljeni oko Egzoterra kolektiva i djelovanja udruge „Pagod”
21:30 Liquid light lab (performans+radionica) oblikovanje ambijentalne rasvjete putem grafoskopa i boje

10.07.2021.

16:00 HiFi Roots Rock special (glazbeni program)
16:00 Buvljak „Imam,dam dobro sam”
17:00 Slackline i cirkuske radionice u Parku + Scan the Jam unplugged
17:30 Promocija slikovnice „Saškine čokoladne pustolovine”
18:00 Ukrašavanje kućica za ptice

U slučaju lošeg vremena program će se realizirati u drugom terminu!

Osim radioničkog, glazebnog i društvenog programa za vrijeme trajanja događanja cijeli petak i subotu, u parku će biti postavljene donacijske kutije za udrugu MicKA:

MicKA – udruga za dobrobit i zaštitu životinja djeluje na području grada Karlovca. Osigurava skrb apuštenim životinjama te posreduje u njihovom udomljenju. Uz to u suradnji sa skloništem Utinja djeluje na projektu ‘uhvati – steriliziraj – vrati’ koji se bavi problematikom slobodnoživućih mačaka. Udruga ne raspolaže prostorom već se svi štićenici nalaze na smještajima volontera, a udruga se financira
isključivo donacijama građana.

Program se odvija uz potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, Zaklade Kultura Nova, Ministarstva Kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Karlovca.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*