Poziv na javnu akciju Ručak za sve u Karlovcu

02. prosinca 2022. od 09:00 sati //Trg hrvatskih branitelja (na platou kod gradske Tržnice / ispred Kauflanda), Karlovac\\\
Karlovačke udruge Avadhuta, KA-MATRIX i Eko Pan organiziraju javnu akciju „Ručak za sve” koja će se održati 02. prosinca od 9:00 sati na platou kod gradske Tržnice / ispred Kauflanda (Trg hrvatskih branitelja 5). Podjela hrane organizira se u sklopu projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice. U sklopu ove akcije plan je podijeliti 300 besplatnih vegetarijanskih obroka. Sudeći prema dosadašnjem interesu za akcije dijeljenja obroka očekuje se i ovog petka da se besplatni ručkovi razdijele do podneva pa pozivamo sve da nam se na vrijeme pridruže na štandu Ručka za sve.

Facebook event —> https://www.facebook.com/events/817953516146261

Međunarodnu akciju podjele besplatnih obroka, pokrenula je prije desetak godina udruga Avadhuta, a Ručak za sve provodi se i kroz inicijativu Giving Tuesday. Akcije Ručak za sve održat će se 9. prosinca u Dugoj Resi te još jednom 16. prosinca u Karlovcu.

Provedbom projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice informiraju se i povezuju lokalne organizacija civilnog društva na području Karlovca, Karlovačke, Zagrebačke i Sisačko – moslavačke županije u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u kriznim situacijama. Program se provodi kroz niz radionica, javnih akcija i kampanja u smislu prijenosa znanja i prethodnih iskustava. Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na e-mail info@ka-matrix.hr ili na broj telefon: 095 444 6880.

~~~ o projektu Suradnjom i praksom do održive zajednice ~~~

Cilj projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice je informirati i povezati lokalne organizacija civilnog društva na području Karlovca i Karlovačke županije u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u kriznim situacijama. Program se provodi kroz niz radionica, javnih akcija i kampanja u smislu prijenosa znanja i praktičnog djelovanja.

Projekt „Suradnjom i praksom do održive zajednice“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 474.563,71,00 kuna. Projekt provodi udruga KA-MATRIX u partnerstvu s udrugama Avadhuta – udruga za promicanje multikulturalnosti i zdravih stilova života i PAN – udruga za zaštitu okoliša i prirode.

Sadržaj objave za medije isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.
Sadržaj objave za medije isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX i ne odražava nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.strukturnifondovi.hr | www.esf.hr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Organizacija radionica je sufinancirana iz Europskog socijalnog fonda.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*