Poziv za prijavu projekata i turneja CTHR: Programska razmjena i suradnja 2024.

Otvoren je Poziv za prijavu projekata i turneja u 24. krugu programa ”Clubture-HR: Programska razmjena i suradnja” s rokom prijave 14. prosinca 2023. u 14 sati.

Clubture-HR: Programska razmjena i suradnja temeljni je program mreže Clubture, pokrenut 2002. godine, a temelji se na izravnoj suradnji organizacija nezavisne kulture koje zajednički organiziraju javna kulturna događanja u različitim gradovima i mjestima širom zemlje.
Poziv je otvoren za udruge, neformalne inicijative ili umjetničke organizacije koje djeluju u području nezavisne kulture i mladih. Za 24. krug provedbe bit će otvoren samo jedan/ovaj poziv na koji se mogu javiti i članice mreže Clubture i organizacije/inicijative koje nisu članice mreže.
Na poziv se može prijaviti:
● suradnički projekt (niz od minimalno 3 različita događanja u 3 različita grada ili mjesta, osmišljen s barem 1 partnerskom organizacijom)
● suradnička turneja (1 događanje koje se realizira u minimalno 3 različita grada ili mjesta, osmišljen s barem 2 partnerske organizacije)

Prijave se podnose putem online prijavnice zaključno s 14. prosinca 2023. godine u 14 sati. O tome koji će se projekti i turneje provoditi kroz 2024. godinu zajednički odlučuju sve organizacije koje su prijavile program te sve članice Skupštine mreže Clubture. O prijedlozima se odlučuje na redovnoj sjednici Skupštine mreže Clubture u prvom tromjesečju 2024. godine.

Detaljne informacije o pozivu dostupne su na web stranici SU Klubtura.

Info radionica o pozivu održat će se u četvrtak, 26. listopada 2023. u 16 sati na Zoom platformi.
Za sudjelovanje na radionici potrebno se prijaviti putem obrasca za prijavu najkasnije do 25. listopada u 12 sati.