Prijave za Art and Music vol.14

Otvoren je poziv za prijave na četrnaesto izdanje Art&Music Festivala. Poziv je otvoren za izvođače i bendove bez obzira na stil glazbe koju izvode.

Festival će se kao i proteklih godina održati na nekoliko lokacija u Puli.

Uvjet za prijavu je da izvođač/bend nema nosač zvuka za službeno registriranu diskografsku kuću.

Prijave se primaju do 1. veljače 2010. godine, nakon čega će žiri odabrati tri grupe ili solo izvođača koji će nastupiti u proljeće 2010 u Puli. Kao nagradu direkcija festivala osigurala je pobjedniku 60 sati snimanja u studiju a snimci će biti objavljeni na kompilacijskom CD-u “Nova glazba i muzika 2010.”. Svaka grupa ili solo izvođač bit će zastupljeni s pet pjesama.

Svaki izvođač ili sastav koji želi sudjelovati u natjecateljskom dijelu 14. Art&Music Festivala 2010. godine mora poslati file u zip ili rar formatu naslovljen na ime izvođača maksimalne veličine 20 MB koji mora sadržavati najmanje tri snimljene pjesme u mp3 formatu (najmanji bitrate 128 kpbs). Također, treba poslati popratni press materijal koji mora sadržavati: kontakt osobu (ime i prezime, ulica i kućni broj, grad, država, telefon, mobitel, e-mail); imena članova grupe; kratku biografiju; fotografiju grupe ili izvođača te web adresu grupe. Sve navedeno treba poslati na e-mail adresu novaglazbaimuzika2010@gmail.com. Pjesme moraju biti autorske, a poslani materijal ne vraća se pošiljateljima.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*