Projekcije novih uradaka Kinokluba Karlovac

Sinoć je u prostorima Kinokluba Karlovac bilo veselo: prikazana su četiri uratka koja su nastala suradnjom Kinokluba i osnovnih škola.

Publici, koju su sačinjavali mladi osnovnoškolci i srednjoškolci, uz svoje profesore i voditelje, pridružila se i nekolicina zaljubljenika u filmove. Svi su došli s jednim ciljem, a to je pružiti potporu mladima u razvoju njihove kreativnosti.

Osnovnoškolci su odlično izvršili zadatak napraviši dva animirana filma: “Kokošja posla” –  OŠ Švarča te “Paradise” – OŠ Dubovac i dva igrana filma: “American Idol” –  OŠ Skakavac, igrani film “Za nju” –  OŠ Turanj, a sve pod vodstvom Marije Markezić.

Nakon njihovih uradaka na red je došla malo starija ekipa sa svojom kratkom reportažom “Prošlost u sadašnjosti” koja govori o braći Seljan, a nastala je pod vodstvom profesorice Sandre Živanović u suradnji s Gradskim muzejom.

Za kraj je prikazan igrani film “Fafari”, članova Videodružine i Kinokluba. Film je nastao kao rezultat Tečaja filmske umjetnosti pod vodstvom Ksenije Sanković. Zbog uspješno zavšenog tečaj mladim polaznicima su uručena i zaslužena priznanja.

Veselimo se i sljedećoj promociji!

542595_2930159229753_1379533124_n


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*