Radionica 02: Mapiranje u kriznim situacijama i njegova primjena

22.12.2021. Slatkovodni akvarij Aquatika ///
KA-MATRIX s partnerskim udrugama organizira radionicu Mapiranje u kriznim situacijama i njegova primjena. Radionica će se održati u srijedu 22. prosinca 2021. godine u knjižnici Slatkovodnog akvarija Aquatika (ulaz s trga Aquatike) s početkom u 15:00 sati.

Na drugoj radionici u sklopu ovog modula govorit ćemo o krizama s kojima smo se suočavali u posljednje vrijeme, identifikaciji dionika i načina kako se njima upravljalo te kakva je bila reakcija službi i javnosti. Kroz drugu radionicu krenut će se s grupiranjem aktivnosti djelovanja u situaciji krize kakva se očekuje od javnih službi i relevantnih dionika iz javnog sektora.
Radionicu će moderirati Domagoj Tkalčec iz udruge Avadhuta, Denis Frančišković iz udruge PAN i Denis Mikšić iz udruge KA-MATRIX.

Plan rada:

15:00 dolazak sudionika i upoznavanje s temom
15:30 Interaktivna prezentacija: Što su krizne situacije
16:00 identifikacija relevantnih sudionika,
Postoje li jasne procedure za djelovanje
Kako su reagirale javne službe na kriznu situaciju
17:00 Pauza
17:15 Krizne situacije i na koji način unaprijediti postupanja u slučaju kriza
18:30 Prezentacije
19:00 Završna rasprava i zadaci za 03 radionicu Prilagodba procesa mapiranja potreba lokalnih zajednica i suradnja sa socijalnim partnerima

Iduće radionice ovog modula kao i druge aktivnosti provodit će se od siječnja 2022. godine, a o datumima ćemo Vas pravovremeno informirati.

Broj mjesta je ograničen, a na radionici može sudjelovati po dvoje ljudi iz svake organizacije pa Vas molimo da svoju potvrdu dolaska s imenom i prezimenom te kontaktom dostavite na e-mail: denis@ka-matrix.hr ili na broj telefon: 091 2227 091 najkasnije do utorka 14. prosinca 2021. godine.

Podsjećamo na protuepidemijske mjere: sukladno odluci Stožera Civilne zaštite RH za ulazak u Aquatiku obavezno je predočenje EU digitalne Covid potvrde ili predočenje drugog odgovarajućeg dokaza za sve odrasle osobe i djecu stariju od 16 godina.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Radionica se provodi u sklopu projekta „Suradnjom i praksom do održive zajednice“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 474.563,71,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i iz Europskog socijalnog fonda (85%) 403.379,15 kuna.

Partneri na projektu su Avadhutta – udruga za promicanje multikulturalnosti i zdravih stilova života i PAN – udruga za zaštitiu okoliša i prirode.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Projekt je sufinancirala Europkska unija kroz Europski socijalni fond.

Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Sadržaj medijske objave isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.

Sadržaj medijske objave isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.strukturnifondovi.hr | www.esf.hr


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*