Radionica Praktičan rad za lokalnu zajednicu i izrada javnog dokumenta

09.02.2022. 15:00 Aquatika, Karlovac ///
Projekt Suradnjom i partnerstvom do održive zajednice nastavlja se radionicom Praktičan rad za lokalnu zajednicu i izrada javnog dokumenta koja će se održati u srijedu 09. veljače 2022. godine u prostoru Slatkovodnog akvarija Aquatika (ulaz s trga Aquatike) s početkom u 15:00 sati. Projekta „Suradnjom i praksom do održive zajednice” provodi KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj u partnerstvu s udrugama Eko Pan i Avadhuta.

Radionicom Praktičan rad za lokalnu zajednicu i izrada javnog dokumenta završava ujedno prvi modul projekta kroz koji smo mapirali potrebe lokalne zajednice. Na radionici će se pojasniti pozicijski i opći model koji će na kraju projekta obuhvatiti rezultate svih modula, objediniti rezultati mapiranja provednog tijekom proteklih radionica, te sažeti u konkretni popis potreba i preporuka.

Plan rada za 04. radionicu:

15:00 Upoznavanje s novim sudionicima/cama i organizacijama
15:15 Upoznavanje s planom 4. radionice
15:20 Radionica Izrada javnog dokumenta
15:50 Rasprava Iskustva i odjeci position papera u praksi
16:15 Nacrt točaka pozicijskog dokumenta u okviru projekta – pozicijski dokument kao rezultat mapiranja i završni dokument na kraju projekta
16:45 Pauza
17:15 Praktičan rad za lokalnu zajednicu i izrada javnog dokumenta vezanog za mapiranje potreba zajednice
18:00 Preporuke temeljene na mapiranju
19:00 Najava daljnjih radionica

Radionicu će moderirati Domagoj Tkalčec iz udruge Avadhuta, Denis Frančišković iz udruge PAN i Denis Mikšić iz udruge KA-MATRIX.

Radionica se odvija kroz projekt Suradnjom i praksom do održive zajednice kojem je cilj informirati i povezati lokalne organizacija civilnog društva na području Karlovca i Karlovačke županije u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u kriznim situacijama. Program se provodi kroz niz radionica, javnih akcija i kampanja u smislu prijenosa znanja i praktičnog djelovanja.

Broj mjesta je ograničen, a na radionici može sudjelovati po dvoje ljudi iz svake organizacije pa Vas molimo da svoju potvrdu dolaska s imenom i prezimenom te kontaktom dostavite na e-mail: denis@ka-matrix.hr ili na broj telefon: 091 2227 091 najkasnije do utorka 08. veljače 2022. godine.

Podsjećamo Vas na protuepidemijske mjere: sukladno odluci Stožera Civilne zaštite RH za ulazak u Aquatiku obavezno je predočenje EU digitalne Covid potvrde ili predočenje drugog odgovarajućeg dokaza za sve odrasle osobe i djecu stariju od 16 godina.

Projekt „Suradnjom i praksom do održive zajednice“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 474.563,71,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i iz Europskog socijalnog fonda (85%) 403.379,15 kuna. Partneri na projektu su Avadhuta – udruga za promicanje multikulturalnosti i zdravih stilova života i PAN – udruga za zaštitu okoliša i prirode.

Organizacija radionica je sufinancirana iz Europskog socijalnog fonda.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*