RemodeLED 2015

13.02. mala scena Hrvatskog doma, Karlovac //
Nakon dužeg izbivanja, karlovački elektronički program Beat Svega u Remodeled izdanju vraća se uz nastupe Kodina, Tekitoke, Naosa i Dotsa.

Na sam petak 13. jedan od najžešćih karlovačkih lineupova Kodin i Tekitoka predtavljaju se s neuro drum and bass ubojicama te Dots i Naos sa svojom nepredvidivom interpretacijom techna. Za zagrijavanje će se u sklopu hosting programa udruge Poluga nazvanog Crni Petak dugoreški Omen odraditi vinil-only slušaonicu pop elektronike. Za vizualni dio večeri brine se Kodin, koji je također i dizajner Beat Svega logotipa i plakata.

Ulaz se naplaćuje 20 kuna nakon ponoći, a za sve informacije provjerite profil Beat Svega i event Beat Svega Remodeled.

Karlovac je grad u kojem plešu najhrabriji.

Od 2008. godine u Hrvatskom domu, na starom gradu Dubovcu, na rijekama i diljem države plesalo se u Beat Svega stilu. Posljednji party imena Remodeled održao se krajem 2013. godine na starom gradu Dubovcu. Paranje mehaniziranih ritmova i ritualna atmosfera djelovali su hipnotički, izvansvjetski i drugačije. Zidovi su vibrirali i osjećala se vrućina tijela, a mrak je spajao dim, prodiruće zrake svjetla i duboke poglede.
Dvjestotinjak gostiju za elektronički program danas zvuči kao fikcija. Vremena se mijenjaju, ali pokretačka sila onih najupornijih ostaje. Prošlu godinu LEDovci su preskočili, ove ne priznaju poraz.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*