REWIND feat. Filip Motovunski & Zmayo

rewind beatbusters kset28.05. Aquarius, Zagreb
REWIND tim dovodi sve popularnijeg hrvatskog DJa i producenta Filipa Motovunskog i Zmayu, koji će uz resident DJa Chatka vratiti drum&bass u Aquarius.

o izvođačima:
Filip Motovunski je dio hiphop/dnb/jungle grupe PCP koju čine Ivan Babić (Boost) i sam Filip za koju već oko sedam godina radi produkciju i MC-ja. Stvara i svoje jungle/dnb stvari, član je Kingstoned Soundsystema iz Zagreba i svjetske Jungle/dnb etikete Junglexpeditions za koju je nedavno izdao “Ta Pa Tap” digitalni EP od 5 pjesama.

Trenutno radi na prvim izdanjima za njemački BalkanBreaks label među kojima je obrada svima dobro znane pjesme Kirila Džajkovskog “Jungle Shadow” te remix nadolazećeg hita “Vidi Vidi Vidi” Dubioze Kolektiv. Zadnje dvije godine odvrtio je 150 partija s imenima kao što su Tricky D, Rahmanee, RCola, Confusion, DJ Peers, Jacky Murda, Daniel S, JinSan i cijeli Kingston, Rea, Roots in Session, King Shango soundsystem, Swift, Safety breaks, Pips, Dirty Beats crew, Gypsy Jungle.

Unazad dvije godine organizira klupski program “DRAMA” u Max Magnusu u Pazinu gdje dovodi DJ-e i MC-e s područja cijelog Balkana i zapadnije. Upravo njemu se možemo zahvaliti popularnost drum&bass sounda u Istri.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*