Scott Kelly and the Road Home

močvara21.02.Močvara, Zagreb
Tri godine nakon što je održao solo koncert u KSET-u, osnivač, pjevač i gitarist kalifornijskog metal banda Neurosis Scott Kelly premijerno u naše krajeve dovodi svoj novi projekt The Road Home.

Osim što je jedan od osnivača Neurosisa, Scott Kelly je bio i jest involviran u for sale razne projekte i bendove, pa je tako više puta gostovao na Mastodon albumima, suvlasnik je izdavačke kuće Neurot Recordings, radio voditelj i blogger.

Kelly je do sada objavio tri solo albuma, a posljednji, The Forgiven Ghost In Me iz 2012. na buy online kojem dominira akustična gitara, dobio je redom izvrsne kritike. Pritom ne treba zavarati riječ “akustična gitara”, jer ovdje se radi o bogatom gitarskom

< rel="nofollow">no-buy buy online <> montana board of

zvuku, Kellyjevom prepoznatljivom dubokom grlu i standarno orginalnim tekstovima fokusiranim na istinu, iskupljenje i zacijeljivanje rana nastalih u mračnim i oxycodone online teškim životnim bitkama.
http://-no-presciption-.com/
The Road Home uz Kellya čine i Noah Landis http://trustedsafe.com/ (Neurosis) i njihov stari prijatelj i glazbenik Greg Dale.

Ulaznice u prodaju po cijeni od 70 kn kreću u ponedjeljak 20.01. na sljedećim prodajnim mjestima:
Dirty old Shop, Dancing Bear, Dallas music shop i Rockmark.

Na dan koncerta cijena će iznositi 90 kn.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*