She Loves Pablo na Sceni!

28.10.2017. 22:00 Mala Scena Hrvatskog doma, Karlovac ///
Na malu scenu Hrvatskog doma po prvi puta dolaze zagrebački stoneri She Loves Pablo.

Bend je kroz deset godina sviranja lagano izašao i izvan okvira žanra pa ih se dana može vidjeti i čuti na različitim događanjima, od samostalnih koncerata do brucošijada.

Svoj debitantski ablum, «Mother Of All» snimili su 2009. godine u kućnoj radinosti. Sljedeći album, «Burn and Levitate» završavaju 2013. godine i izdaju za Geenger Records. Nakon nekoliko godina sviranja i turneja, počinju raditi na novom albumu «Try Mandarin», koji izlazi u ožujku 2016. godine na Dirty Old Label i Dostavi Zvuka. Kroz godine djelili su binu s velikim imenima kao Clutch, Karma to Burn, Color Haze i brojnim drugima. Uz domaće nastupe u planu je im je i europska turneja.

ALBUMI
♯ Mother of All (2009) http://goo.gl/D2mHTX
♯ Burn And Levitate (2013) http://goo.gl/uDCfzy
♯ Try Mandarin (2016) https://goo.gl/5QQYPz
♯ YT: www.youtube.com/channel/UCUtRzky_W3tE_E8Sp8FI3-Q
♯ BC: https://shelovespablo.bandcamp.com/

Kao support zagrebačkim stonerima dolazi karlovački bend Tight Grips koji smo više puta imali prilike vidjeti na Sceni. Bend od samih početaka ima svoju lokalnu publiku pa će vjerojatno i ove subote na sceni biti živo i veselo.

Tight Grips su nastali 2014. godine u Karlovcu. Tijekom godine snimali su svoj prvi demo EP koji im je omogućio koncerte u nadolazećoj 2015. godini a 2016. pobjeđuju na jubilarnom 20. Hrvatskom Glazbenom Festivalu (HGF) u konkurenciji 170 bendova. Nakon toga uslijedile su svirke na festivalima diljem regije te je te iste godine snimljen i prvi album “Storyline”. Početkom 2017. godine bend odlazi na mini turneju u Engleskoj pod vodstvom “MBM Managementa”, a trenutno snimaju novi album.

Iza organizacije ovog događanja stoji programska platforma udruge Poluga “F-Alter (Fali alternative)”

ULAZNICE: Na dan koncerta na ulazu po cijeni od 30 kuna.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*