Siberian Meat Grinder u Zagrebu!!!

SMG17.8.2017. Vintage Industrial Bar,Zagreb
Mnogi koji su prije dvije godine bili na Monte Paradiso festivalu s oduševljenjem su odgledali frenetični nastup ruske hardcore pank metal mašine Siberian Meat Grinder. Bend je tad gotovo oduzeo show zvijezdama večeri, neprikosnovenim krast pank prvacima Wolfbrigade. Kao support na ovom zagrebačkom gigu bit će rado viđeni domaći hardcore band, SHIN.

************************************************
SIBERIAN MEAT GRINDER (Moskva) sastali su se 2011. godine, a čine ih članovi ruskih bendova: What We Feel, Razor Bois, Frank Castle Gonna Break Your Neck i Moscow Death Brigade. Iza sebe imaju dva EP-a: ‘Hail to the Tsar’ & ‘Versus the World’ te S/T studijski album uz još nekoliko manjih izdanja i kolaboracija.

SMG šibaju angažirani thrash metal s nemalim utjecajima NYHC. Osim na Monte paradisu svirali su (i snimali) s Agnostic Front, Terror, Deez Nuts, Born From Pain, Power Trip, Skeletonwitch, Obituary, Sodom, Slayer…

FB PAGE: www.facebook.com/SIBERIANMEATGRINDER/
BANDCAMP: https://siberianmeatgrinder.bandcamp.com/

************************************************
SHIN (Zagreb)
Shin je melodični hardcore band nastao 2013. godine u Zagrebu, a sastavljen od članova rodom i brojem iz Zagreba, Karlovca i Siska. Iza sebe imaju dva izdanja: album Running Sick (2014.) i EP Metamorphosis (2016). S EP izdanjem izbacili su i prvi video uradak za pjesmu “Reining The Beast” koja se nalazi na YouTube kanalu Hardcore Worldwide. U kratko vrijeme bend je odsvirao brojne koncerte na domaćoj, ali i stranoj sceni te su stekli dobre kritike.
BANDCAMP: https://shinhardcore.bandcamp.com/

Vrata 20:00 h
Koncert 21:30
Ulaz 50/65 kn
Pretprodaja ulaznica: Dirty Old Empire (Tratinska 18) i Kavez & VIB (Savska 160)


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*