Slayer u Tvornici!!!

mastodon slayer23.06. Tvornica kulture, Zagreb
Upravo nas je probudila fantastična vijest – SLAYER ponovno u Zagrebu!!!

Godinu dana nakon fantastičnog nastupa na prošlogodišnjem Rokaju festivalu u lipnju 2012., Slayer se vraćaju i to na intimni klupski koncert u Zagrebu! Band koji posljednjih nekoliko desetljeća nosi program na najvećim svjetskim festivalima kapaciteta nekoliko desetaka tisuća ljudi, band koji je i na našem terenu još pred samo 2 godine nastupao u ZG Areni, ovoga puta svirati će za samo 1,300 fanova na koncertu koji se već sada može proglasiti jednim od ključnih događaja ove koncertne godine.

Nakon što se Rokaj fest prošle godine našao u problemima zbog nedovoljnog interesa za cijeli program, organizator je isti prekrojio ostavivši Slayer u poziciji headlinera na novom eventu održanom u Dvorištu Pogona Jedinstvo. Već taj mali kapacitet od svega 2,700 ljudi bio je dovoljan mamac da ga fanovi sasvim ispune na fantastičnoj večeri munje i groma gdje su dijelili stage s Mastodonom i Gojirom.
Slayer sada vraćaju uslugu što im tada nije otkazan nastup, pronalaze rupu u kalendaru i još jednom nam se vraćaju.
Zbog raskošne produkcije koja nije standardna za klupske svirke, kapacitet Tvornice malo će biti smanjen u odnosu na svoj uobičajeni, a na koncertu neće biti predgrupe, već cijeli događaj ide kao “An evening with Slayer” varijanta. Ukoliko se koncert rasproda, neće u prodaju biti pušten dodatni kontingent ulaznica niti će se koncert seliti u veći prostor.
Dakle, prava prilika da se nađete oči u oči s grozomornim Kerry Kingom i demonskim Tom Arayom. Normalno, Mr. Dave Lombardo svojim petardiranjem upotpuniti će večer.
Slayer su upravo u posljednjoj fazi rada na novom studijskom albumu čiji se izlazak očekuje u drugoj polovici ove godine, te stoga nije isključeno da u Zagrebu premijerno izvedu i neke od novih pjesama.

Izrazito povoljan promotivni kontingent ulaznica za ovakav jedan događaj, po cijeni od svega 190 kn, u prodaju ide u petak 22.02.
Ta cijena vrijedi zaključno s 07.03., a od 08.03. ulaznice iznose 220 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena ulaznica iznositi će 250 kn.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*