Tech/house titani na Starom gradu

LED kiss the future Dvadesetak dana nakon LED-tehnjare uz Fromma i prijatelja LED crew je organizirao još jedan party na Starom gradu, ovaj puta s naglaskom na tech-house.

Opravdano se najviše očekivalo od poznatog DJ Labosha s kojim su gramofone dijelili _prototype, Simba, Pavel D i Nec.

Znatno slabiji interes za ovaj parti u odnosu na proteklo okupljanje, kad je kao glavno ime nastupio zagrebački DJ Fromm, postavlja pitanje što se događa u Karlovacu kao jednom od posljednjih tech/house bastiona. Predpostavljam kako razlog slabijem odazivu partijanera nije smotra lokalnih bendova Hermetika koja se tijekom vikenda odigravala na ŠRC Korana.

Kako god, dio starije ekipe koja se prije desetak godina zabavljala na Escape partijima bila je i ovdje.
Na žalost, _prototypea koji je “zagrijavao opremu” nije podržalo mnogo publike koja se tek počela skupljati za vrijeme Simbinog nastupa. Simba je provukao kroz svoj set hitove iz vremena Escapea da bi Karlovčan s tršćanskom adresom, Pavel D, nastavio u provjerenom ritmu.

Labosh je opravdano podigao i ritam i zvuk na višu razinu. Mada ne koristi nove trendove u house zvuku koji dolaze prije svega “s Otoka”, odmah po preuzimanju DJ kormila osjetio se zaokret u nešto modernije vode.

Večer je zatvorio Nec, još jedan od lokalnih house DJ-a koji nasljeđe vuče iz već spomenutog Escape programa.

Iako parti nije privukao toliko publike kao prethodni niti izazvao sveopću histeriju kao što se to događalo nekad na Maloj Sceni pozdravljamo inicijative LED kolektiva za organiziranje evenata kakvih u Karlovcu nedostaje već čitav niz godina.@


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*