Threelling, POI i DJ radionice na Sceni

Mala scena Hrvatskog doma i ovaj tjedan najavljuje zanimljiv program koji se kreće od edukativnih multimedijskih radionica do glazbeno-scenskog programa.

POI radionice pod vodstvom Gabrijele Brletić – Magmatikke nastavljaju se i ovaj četvrtak. Interes za POI je sve veći jer se radi o spoju plesa, žongliranja i uličnog performansa uz nezaobilazno druženje i razmjenu iskustava. Radionice su u stalnom terminu četvrtkom od 17:00 sati.

Ovotjedni impro – session četvrtkom odvija se pod imenom Threelling. Dvojcu Sven Buić – Nikola Crnković u četvrtak, 25. siječnja, te idućeg tjedna, 1. veljače, pridružit će se na klaviru Dalibor Mateša.
Programi Threeling odnosno Leela usmjereni su na lokalne i gostujuće glazbenike i ljubitelje improvizacija kako bi se otvorio prostor za međusobnu interakciju i stvaranje. U programima Leela i Threelling na redovitoj razini stvaraju i nastupaju jazz / etno / fusion glazbenici kroz formu slobodne improvizacije. Ulaz je i dalje slobodan a donacije za glazbenike poželjne.

Infinitum ekipa ne zna za odmor: ni tjedan dana nakon velikog partija s Katarinom G. i Leclercom nastavljaju s radionicom DJ-anja na Maloj sceni. Voditelj radionice je poznati DJ Matej Hulak a uz njega tu će biti I Infinitum rezidenti Phill Dam I Morphis. Sudjelovanje je slobodno. Početak radionice je u petak, 26. siječnja u 18:30 sati.
Uz ova događanja izdvajamo skori humanitarne koncert udruge Zvončić na kojem će nastupiti Hladno pivo, Nipplesi, Jan Šokčević i The Stack Shots. Opširnija najava ovog koncerta uskoro.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*