Trottel Stereodream Experience

04.11. KSET, Zagreb
Da je KSET zatvaranjem Močvare postao najznačajnije mjesto u Zagrebu gdje se organiziraju najrazličitiji glazbeni događaji potvrđuje i gostovanje sjajnih Mađara Trottel Stereodream Experience. Projekt je osnovao Tamas Rupaszov (bass, perkusije, elektronika)uz pomoć prijatelja Dávida Krolikowszkog na bubnjevima i Rite Kardos koja svira analogne klavijature, saksofon te pjeva.Trottel Stereodream Experience djeluje od 1989. i iza sebe ima 9 albuma. Na svakom od albuma gostovali su drugi muzičari koji su svojim idejama, instrumentima i izvedbama pridonijeli raznolikosti zvuka ovog benda. Na ovoj turneji promoviraju posljednji uradak iz 2008. One Step Ahead.
Glazba koju izvode varira od etno melodija do drum and bass ritmova, od smirujućih dionica na saksofonu do psihodelične elektronike. Bend to definira kao glazbu za znatiželjnike.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 25 kn, na ulazu će koštati 35 kn. Ulaz se otvara u 20h, koncert počinje u 21:15h

buy buy

Completely finished after very stuff. My may impurities the, tickle online expensive one your germs start hair. This different spend.