Sudjelovanje u glazbeno-stripovskom projektu

 zagreb prosvjediPozivaju se crtači/ce na uključivanje u projekt benda TRUS!, Radio Študenta, Moonlee Records i stripovskog kolektiva Komikaze.

Radi se o novom bendu na slovenskoj glazbenoj sceni koji će uskoro izdati prvi nosač zvuka, no na drugačiji način od ustaljene prakse (CD, gramofonska ploča ili kaseta)

Ideja je umjesto klasičnog nosača zvuka svoju glazbu predstaviti u obliku strip bookleta i marame (sa sitotiskom izabranih motiva iz bookleta) + koda/linka za download TRUS! muzike (i strip bookleta u pdf formatu).
Cjelokupan paket će se prodavati, dok će download glazbe i stripa u digitalnom formatu biti besplatan.

Sve skupa će se promovirati uz pomoć Založbe Radio Študent i Moonlee Records), a i kao specialno izdanje kolektiva Komikaze. Na takav način želi se udruženim snagama, raširiti krug ljudi to jest publike, kako glazbene tako i stripovske.

Organizatori projekta pozivaju zainteresirane da se uključe i nadograde njihovu priču i vizualiziraju svoje asocijacije koje će biti objavljene u TRUS! strip bookletu.
Sudionici će svaki dobiti jednu stranicu strip bookleta dimenzija 12x12cm na raspolaganje (crno-bijela tehnika).

Ideja za ime i logo benda TRUS! dolazi baš iz stripa.

Ukoliko vam ništa ne pada na pamet poslušaj kako zvuči TRUS! i nacrtaj šta ti je palo na pamet, a ako ne ide s glazbom probajte s tekstovima, videom i fotkama.

Crteže si skupljaju do kraja siječnja kada će ekipa TRUS!a, Radio Študenta, Moonlee
Records i Komikaza napraviti uži izbor crteža, pripremiti strip booklet za tisak i izabrati motive za sitotisak koji će ići na maramu, torbu ili majcu.

Svaki od izabranih autorica i autora dobiti će 5 paketa (strip booklet + marama).

Pošaljite svoje crteže u .pdf formaatu (dimenzije: 12×12 cm, crno-bijela tehnika)
najkasnije do 31.1.2013 do 12h na: komikaze5001@gmail.com

 


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*