Vremenski Pomak

party vremenski pomak30.10. Stari Grad Dubovac, Karlovac
Vremenski pomak novi je program u režiji karlovačke Lokalne Elektroničke Defenzive – LED. Dvoje najsretnijih koji otkriju POGREŠKU NA PLAKATU i pošalju svoje podatke na planetmagazin@gmail.com s naznakom VREMENSKI POMAK dobiti će po jednu ulaznicu za party.

Dan, dva uoči Svih Svetih na gradini iznad Karlovca nastupiti će nesveto trojstvo ljutih elektroničara u sastavu Naos(instant death music), KodinLeeks (brain melt subs) i Dots (torturestep) kojima će se pridružiti i cijenjeni majstora okultnih ceremonija, Veliki Brat .
Kao što znate, prelaskom na 3 sata poslije ponoći kazaljke na satu se vraćaju jedan sat u nazad što znači da zabava traje sat dulje!
Vizualizacije kao i do sad rade Vj Loading Data i MDK.

Upad:

20 kn bez maske, a 10 kn za sve koji se preodjenu u mračne sljedbenike (čitaj: s maskom)

O Leeks-u:
Iz rane Dugavljanske punk-rock faze s prvim izlascima na partije počinje slušati techno, trance i ostale 4/4 elektronske srodnike. Nakon zasićenja technom početkom 2007. otkriva čari drum’n’bass i jungle zvuka koji postaje njegova najdraža okupacija, a pomalo i opsesija.
Iste godine nastupa kao DJ na Confusion Nu-Comers night, osniva dnb bend Overbears te počinje raditi dnb stvari vlastite produkcije. Overbears projekti (net. Izdanja na The Factory i Darkland) s kolegama Damirom i Kulom te razne stilove od atmosferičnog liquid-a do žešćeg techy-neuro zvuka na samostalnim projektima pod imenom (Brat) Leeks. Poslije par Overbears live dnb svirki pridružuje se kolegama iz Collective Sounds-a s kojima organizira nekoliko manjih serija i individualnih partija u Zagrebu i Selcu.
Na ljeto 2008. upoznaje Pro-a i pridružuje se DirtyBeatzCrew koji su na domaćoj sceni od njenih samih početaka.
Od 2008. pa do danas imao je čast puštati uz ljude kao sto su: Danny Wheeler, Brookes Brothers, Wikluh Sky, Rahmanee, Greg Packer, Benny Page, Furney, Tayla, Shimon, te mnogim drugim ekipama iz Hrvatske i okolnih zemalja (Confusion, Glechudesa, Kingston, Filip-Motovunski, Collective Sounds, Bassinvaders, JabbaTon, Pistolero, CrobotCrew, LED, Mito …)


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*