Zimski udar 2015.

06.02.2015. Mala Scena Hrvatskog doma, Karlovac //
Festival suvremene glazbe Udar groma dolazi sa svojim zimskim mini izdanjem na kojem nastupaju prvaci domaćeg žestokog zvuka, zagrebački bend Seppuku, True iz Samobora uz lokalnu potporu, Left to Starve.

Uz navedene izvođače posjetitelji mogu očekivati i nova imena koja će biti najavljena na FaceBook stranici facebook.com/udargromafestival gdje se može pronaći i druge informacije o festivalskim događanjima i aktivnostima tijekom godine.

Zimsko izdanje Udara groma zamišljeno je kao priprema za ljetna uzbuđenja uz Koranu. I ove godine u pripremi je izbor najzanimljivijih imena s domaće nezavisne glazbene scene s naglaskom na punk, hardcore i metal izvođače uz popratni program i ponudu na prostoru Kinološkog kluba Karlovac.

Zimski Udar groma održava se uz potporu Karlovačke županije.

O izvođačima

Gostujući bendovi već su duže vrijeme aktivni na hrvatskoj i europskoj glazbenoj sceni, što kroz sastave koji će nastupiti u Karlovcu, a što kroz druge bendovi i projekte.

SEPPUKU su bend iz Zagreba koji kroz svoj brzi metalizirani crustpunk/grind govore o društvenim temama s naglašenim angažiranim stavovima. Uz to aktivni su promotori «uradi sam» DIY pristupa. Članovi benda aktivni su i u drugim sastavima od kojih su najpoznatiji Krlja i Hazarder.
URL http://seppukucrust.bandcamp.com/
TRUE dolaze iz Samobora, a osim po dobrom zvuku poznati su i po izvrsnom inkorporiranju tamburice u mračni metal grind. URL http://truesmb.bandcamp.com/
Dugoreško – karlovački LEFT TO STARVE su od manje od godinu dana prerasli u pravu senzaciju na domaćoj sceni pa su tako gostovali u svim značajnijim underground klubovima u Hrvatskoj i dijelu Slovenije. Mlada ekipa vješto spaja postcrust s screamo sludge elementima uz angažirane tekstove u kojima progovaraju o sustavnoj represiji državanog aparata nad ljudima i životinjama.

Posjetitelje i izvođače koji su zainteresirani za nastupe na Udaru groma pozivamo da nas prate na službenoj FaceBook stranici (facebook.com/udargromafestival).

Događanje na Maloj Sceni provodi udruga KA-MATRIX, uz tehničku potporu Studija 8 i Poluge te pomoć brojnih volontera.

Više informacija o ovom i drugim projektima udruge KA-MATRIX pogledajte na www.kamatrix.wordpress.com.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*