2.festival dokumentarnog rock filma u Rijeci’09

dorf rijeka film rock19.-21.02. Art – kino Croatia, Rijeka
U novootvorenom riječkom art-kinu Croatia od 19. veljače do 21. veljače održati će se 2. Festival dokumentarnog rock filma.
Na ovogodišnjem festivalu biti će prikazano 11 dokumentarnih filmova inozemne i domaće dokumentarne rock kinematografije. Filmovi obuhvaćaju različite poruke autore od filmova koji se bave glazbenim pokretima, njihovim korijenima i razvoju, do filmova koji intimno progovaraju o radu i glazbi autora/grupa koji/e se obilježili pojedine glazbene pravce.

Uz projekcije filmova festival će pratiti i off program koji uključuje projekcije fotografija glazbenih događanja čiji su autori Jadranka Lacković i Antonio Bujan.

Ovogodišnji festival, po prvi put, u suradnji s Glazbenim centrom Rijeka omogućit će tijekom festivalskih dana Rijeci, publici i posjetiteljima druženje i diskusije uz živu glazbu, koju će izvoditi upravo oni – publika i gosti predstava.

ulaz je besplatan, a projekcije počinju u 18 sati.

Više detalja o kompletnom rasporedu projekcija i događanja te ostalim pojedinostima potražite na službenoj stranici Festivala.

http://dorf-rijeka09.blogspot.com


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*