2nd Pula Summer Showcase

Punta Christo Štinjan Pula party29.07. Punta Christo, Pula
Marelica Showcase dobio je svoju ljetnu inačicu u obliku Pula Summer Showcasea koji će svoje drugo izdanje doživjeti u Seasplash klubu na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo.

Na showcasu nastupaju lokalni, pulski izvođači, a bit će to večer u dubstep, drum’n’bass i liquid funk breakbeat stilu a upad je besplatan..
Nastupaju ĐnB, a za sebe kažu da vole rasplesati ljude, zatim Teo koji setove bazira na liquid funk d’n’b-u uz izlete u tvrđi breakbeat zvuk.

207 odnedavno i DJ, a već neko vrijeme producent, uglavnom vrti dubstep, dok su Sheco vrti jungle i d’n’b.

ĐnB – Đino and Benny
Dvojica prijatelja koja je spojila ljubav prema muzici, počeli pržiti na rođendanima i na afteru od pirova. Danas puštaju muziku i šire pozitivnu energiju.
http://www.facebook.com/pages/%C4%90nB/173304862682411

TEO (888)
Nakon klasičnog glazbenog obrazovanja i škole klavira te punka, metala i rocka 2000. godine kupuje svoju prvu DJ opremu i počinje otkrivanje svijeta elektronske glazbe. Sami počeci varirali su različitim žanrovima glazbe. S vremenom se taj ukus profilirao u dnb zvuk, od liquid funk dnb do  break beata.

DJ 207 [two-o-seven]
Hrvatski je DJ i producent, odrastao u Puli u Hrvatskoj. Producirao je hip-hop muziku od 2006, u suradnji sa skoro svim većim hip hop artistima iz Pule i Hrvatske.  Od 2011 producira dubstep i nastupa kao DJ..
soundcloud.com/207-production
myspace.com/568608775


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*