Treći CFSN DJs Freddy Looper edition

Confusion 13.01.Club Lemon, Zagreb
U Lemonu se održava treći po redu CFSN DJs Freddy Looper edition na kome nastupaju tri CFSN DJ-a, itch, Dubway i Æon.

Nakon dva CFSN DJs sessiona, program se nastavlja i u 2012. godini.

Ulaz je 20kn do ponoći, a 30 nakon

NAGRADNA IGRA: dvoje najsretnijih koji pošalju svoje podatke na planetmagazin@gmail.com s naznakom “R U READY 4 FREDDY” dobiti će besplatnu propusnicu za petak u LEmonu.
__
CFSN DJs jedan je od glavnih projekata Confusiona, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti sa sjedištem u Zagrebu. CFSN DJ team uskoro slavi desetu godišnjicu bivanja na sceni i tom prigodom počastit će se velikom rođendanskom turnejom. Nakon dugog niza godina jos uvijek prezentiraju i različite vrste klupske glazbe, a njihovi glazbeni interesi tijekom devet godina rada znatno su se proširili. CFSN DJs klupske večeri prepune su svježih dubstep, post dubstep, UK funky, future garage, electro, ghetto house, bass, beats, glitch hop i indie beatova.

Gostovali su u mnogim klubovima diljem cijele regije, te po klubovima u Londonu, Berlinu, Ženevi, Bratislavi, Pragu, Sofiji, Grazu, Leibnitzu, Villachu, itd. Česti su gosti najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe, pa su već tri puta nastupili na EXIT-u, od samog početka su stalni gosti Outlook Festivala, a nastupali su i na Hideoutu, Elevateu, Soundwaveu, Sziget Festivalu, Terraneu, Harteri, Atlantis Festivalu, MTV Valkana Beach festivalu, Lift / Sarajevo film festivalu te mnogim, mnogim drugim.

Danas CFSN DJ-i broje sedam članova a to su: Feelipa, Funk Guru, phillipe, Dubway, Josip Klobucar, itch, Æon.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*