phentermine and mild chest pain phentermine 37.5mg phentermine translation spanish

what happens if you take too many klonopin klonopin medication klonopin can you drive

does valium have an expiry date diazepam 5mg what's the valium high like

can tramadol affect kidney function tramadol overnight shipping how many mg of tramadol can kill you

ambient light sensor alarm clock ambien no prescription buy ambien forum

como fazer a formula da soma no excel carisoprodol soma qual e a soma dos n primeiros numeros naturais impares

worst day for tramadol withdrawal tramadol 50 mg tramadol for rheumatoid arthritis pain

how fast does ambien cr work zolpidem online epocrates ambien cr

valium online spain diazepam 10mg when will a doctor prescribe valium

ambien side effects next day anxiety order ambien ambien anxiety next day

5. Vladimir skate film festival

skate film 218. – 19.09. FAŽANA / PULA ///
Ovogodišnji Vladimir s hrvatskom i europskom premijerom skateboarding dokumentarnih filmova održati će se u Puli i Fažani i tijekom dva dana postati će središte umjetničke skateboarding scene na području cijele Europe.

Festival čine projekcije dokumentarnih filmova, skate videa i izložbe fotografija. Organizatori, skateboard klub „August Šenoa“, na ovaj način želi predstaviti domaće i inozemne umjetnike čiji su izričaji usko vezani uz skate svjetonazore te na taj način pružiti uvid u sve važne aktualnosti skate scene u području skate filma i fotografije. Vladimir skate film festival širi skateboarding komunikaciju te dokazuje kako je ona puno više od “guranja” daske.

Festival započinje 18. rujna u Fažani u caffe baru „Stara Fažana“ u 19 sati otvorenjem izložbe fotografija Aymerica Nocusa, profesionalnog skejtera i fotografa iz Bloisa (Francuska), a nakon izložbe održat će se projekcije pet kratkometražnih skate filmova: „Headcleaner“, „Oš jednog“, „Kickflips over occupation“, „Originals”.

Drugi dan Festivala, 19. rujna, održat će se u Puli u Kinu Valli i Galeriji Cvajner.

Program će početi u 19 sati u Kinu Valli, partneru Festivala, s otvorenjem skupne izložbe fotografija inozemnih skateboarding fotografa, koji će i prisustvovati otvorenju, a među kojima su: Henry Kingsford (London), Richard Hart (San Francisco), Benjamin Deberdt (Pariz), Yoan Taillandier (Bordeaux) i Alexandre Pires (Pariz).

Nakon izložbe u 20 sati u kinu slijedi hrvatska premijera dokumentarnog filma “Danger Davea“ Philippea Petita, a u 22 sati u Galeriji Cvajner europska projekcija filma „Domingo 2“ Josha Robertsa.

Druženje se u Galeriji Cvajner nastavlja od 23 sati na after partiju „Cardinal and Uz međunarodne fotografe, posebni gosti ovogodišnjeg Festivala bit će i:
Philippe Petit (Fransuska), autor filma „Danger Dave“, Josh Roberts (Australia) autor filma „Domingo 2“, Rios Crew (Mađarska) autori filma „Jönnek“, Tomaž Šantl i Zlatko Djogić (Slovenija), autori video uradka „Original Copy“.

Više informacija možete pronaći na internet stranici Festivala: https://vladimirfilmfestival.wordpress.com/


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*