AmenRa i Boris u Šiški

amenra boris27.02.2018. Kino Šiška, Ljubljana
Skori koncert Amenra i japanskih Boris izaziva interes šireg kruga ljubitelja ekstremne glazbe. Od SUNN o))) giga čekalo se pravi razlog za ponovni odlazak u Šišku. Ok, svirala su tu važna imena svjetske teškaške scene, da se ne zaboravi prošloljetni gig Wolves in the Throne Room. 

Belgijski čemerni mračnjaci Amenra podjednako su zanimljivi metal/crust publici kao i neohipsterima koji istražuju tajne zakutke ljudskog uma, granice suvrmene glazbe i podzemnih, tutnjujućih ritmova. Belgijska super grupa djeluje u širem paketu zajedno s Oathbreaker, Wiegedood, the Black Heart Rebellion i drugim imenima koji čine kolektiv Church of Ra. Bend iza sebe ima sedam studijskih albuma, dva EP-a i velik broj split izdanja s brojnim znanim i manje znanim sa svjetske koolerske DIY crust/metal/punk scene.

Boris se, pak, vrti u raznoraznim kombinacijama, a jedna od znamenitijih je kolaboracija s gore spomenutim Southern Lordovima, SUNN iz 2006. godine, Altar.
Boris kombiniraju različitie stilove ekstremne i eksperimentalne glazbe, noise, doom, drone, sludge, stoner pa sve do garage i crust punka. Uglavnom, teško da se možete dobro pripremiti za gig (ukoliko niste top fan koji u malom prstu ima zaista opsežnu diskografiju koju su stvarali i s drugim imenima od kojih su poznatiji Merzbow.,

Ulaznice se prodaju preko EVENTIM sustava.
Cijena:
pretprodaja: 18 €
na ulazu: 20 €
s popustom: 14,4 €

Facebook event


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*