Beogradski new wave noizeri u KSET-u

deMode, KSET, repetitor, koncert17.01. KSET ZAgreb
deMode ovaj puta u KSEt dovodi dva beogradska benda koji su, između ostaloga privukli pažnju kritike i na prošlim Art&Music festivalima. Tadi se o Repetitoru i Stuttgart Online. Upad je samo 30 knRepetitor
Krajem jeseni 2005. Milena i Boris iz The Spleeners upoznaju Ana-Mariju te nastaje Repetitor, indie-noise-punk bend iz Beograda. Prvi koncert odsvirali su već početkom 2006. a od tada su svirali niz koncerata u Srbiji, Hrvatskoj i BIH. Na Art&Music festivalu 2007. u Puli osvajaju prvo mjesto a njihov prvi snimak ‘Ja’ 5 tjedana proveo je na prvom mjestu domaće top liste na beogradskom radiju B92. Ove godine izdali su i album ‘Sve što vidim je prvi put‘ .
http://www.myspace.com/repetitor

Stuttgart Online
New wave punk dvojac iz Beograda koji sviraju samo bubanj i bas, a postali su prepoznatljivi zbog odličnih nastupa i britkih tekstova. Uz Klaus, bili su finalisti prošlogodišnjeg Art&Music festivala u Puli, a site ‘Popboks.com’ proglasio ih je najboljim debitantima u Srbiji 2007. Ta lanjska suradnja olakšala nam je pisanje ove najave koja je gotovo u potpunosti ista.
http://www.myspace.com/stuttgartonline

http://www.demodeisout.com
http://www.myspace.com/demodeisout


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*