do you get euphoria from tramadol order tramadol online overnight how many tramadol equal one vicodin

can i take xanax with klonopin buy xanax xanax r039 mg

slang names for ambien buy ambien bluelight ambien dosage

new phentermine mix buy phentermine online where can i buy adipex phentermine

can ambien cause acne buy ambien online safe alternatives to ambien

composicion valium 5 buy valium pelvic floor dysfunction valium

extended release xanax pills xanax 2mg will 1.5 mg of xanax get me high

how much does ativan cost lorazepam drug ativan po to iv conversion

ambien side effect dizziness zolpidem online ambien online Kentucky

purchase soma College Station buy soma online without prescription analise combinatoria soma ou multiplica

Breaks Da Rules feat. No Hits party

07.12. F Club. Zagreb
Na novom Break da Rules partiju pod nazivom No Hits party gostuju Fromm, Dots, Shteker i robert radamant.

Kao i obično, i na ovom Break Da Rulesu moći će se čuti razni žanrovi temeljeni na snažnim bas linijama i žestokim ritmovime.
Očekuje vas izbor house, techno, minimal, tech house, hip house, post-techno glazbe, a organizatori ističu kako se ne trebate nadati hitovima s top-lista. Dakle, samo underground/podzemlje!
Svojim mješanjem različitih DJ-eva i žanrova Break Da Rules nadilazi uobičajena ograničenja i spontano stvara poveznice kroz improvizaciju. Fromm, Dots, Shteker i robert radamant pobrinuti će se za žanrovsko skakutanje u više smjerova.

Fromm je zadnjih godina sve prisutniji na domaćoj elektroničkoj sceni. Nastupao je na različitim projektima (Tatraplan, Rujanfest, Defekt, Orlando Hard Clubbing Night, LED Karlovac, Nepokoreni grad) i klubovima kao što su Londoner, Medika, Orlando, Mala Scena, Stari Grad Dubovac… Nedavno je ostvario i gostovanja izvan Hrvatske, ponajprije u Beogradu i Pragu. Svojom glazbenom selekcijom uvijek prezentira zvuk koji se može čuti kod izvođača s techno scene.

O Dotsu se može reći da je izvrstan izvođač i poznavatelj glazbe, inovator, edukator, čarobnjak… Kao takav je već prepoznat na sceni na kojoj djeluje već godinama. Dots je dio LED crewa čiji setovi se nalaze na raznim internet radijima i stream-sajtovima, a osim toga organizator je raznih festivala i programa poput Beat svega, Acceleration, LED Fest te je nastupao na Illectricity Festival Nucomers Night 2008. (KSET, Zagreb), Velesajam kulture (SC, Zagreb), Clubture Forum (AKC Medika, Zagreb), Rast Raft (Slunj), Electro City (Skwhat, Sisak) i na još mnogim eventima.

Shteker je križevački DJ koji posljednjih nekoliko godina svira uglavnom u svojoj koprivničko-križevačkoj županiji u kojoj je prepoznat kao istinski techno-minimal insajder. Jedan je od onih “tipova” koji po cijele noći vise na beatportu, skidaju mjuzu i odmah ju stavljaju u Traktor. Nastupa je u Coolu, Cab Clubu, Old Scoolu, Klubu kulture, Kugli (KC), Hillton festu 2011 (Kiseljak,BiH), a inspirirali su ga umjetnici i DJ-i sa Confused Recordings, Minus, Crosstown Rebels, Plus 8 Records, Ghostly International, Drumcode, Cadenza , Dirtybird i KLING KLONG Records. Često je svirao s robertom radamantom na Break Da Rules partijima.
Na kraju, tu je i robert radamant, pokretač projekta Break Da Rules DJ exchange koji vodi s phillipeom (confusion) i Mayom (Jabbaton).
Nastupao je na Illectricityju s Onemanom, Hot Cityjem i confusion dj-ima, Velesajmu kulture s phillipeom i njegovim Glitch Hop Shopom.

Line up uz reprezentativne setove eventa:

Fromm


Dots (LED, Beat Svega)

http://www.mixcloud.com/d0ts/kvarlovac-ii-beat-svega-mix-2011/
http://www.mixcloud.com/d0ts/never-conquered-transmigration-mix/

Shteker


robert radamant (underground Alliance, Break Da Rules)

http://www.mixcloud.com/robert_radamant/robert-radamant-no-hits-in-this-club/
http://www.mixcloud.com/robert_radamant/maybe-later-folks/

upad: do 1 sat happy hour na upadu, dakle ulazi dvoje za cijenu jedne karte, a upad je bezobraznih 20 kn


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*