Cab Break Da Rules

robert radamant cab club zagreb08.10 Cab klub, Zagreb
U Cab klubu nastupaju veterani domaće elektronske sceni koji će pomiješati electro, breakbeat, psy trance, techno, progressive i srodne pravce.

Nastupaju: robert radamant (urban jungle); DJ Xed (crobot crew), Val Vashar (ministarstvo psihodelije, Zenon Records) i Ivan Shimonek (48260)

o izvođačima:
DJ Xed je počeo kao b-boy plešući na electro funk i hip hop ritmove. Krajem 80ih počinje svoju DJ karijeru u zagrebačkom klubu KSET kao član disko sekcije. Najzastupljeniji pravci u njegovim setovima su electro, funk i hip hop. Početkom i sredinom 90ih puštao je uglavnom hip hop po zagrebačkim klubovima, a krajem 90ih do danas posvećuje se electru, osniva Crobot Crew zajedno s N-terom. Kao član sada već svjetski poznatog dvojca promovira electro u zemlji i u svijetu kroz produciranje (izbacio je i par izdanja, remixeva, gostuje na par kompilacija), djiranje (nastupi u hrvatskoj, ex yu, miamiju, madridu, glasgowu, poljskoj, nizozemskoj etc.), izdavanje (suvlasnik labela Crobot Muzik).

http://soundcloud.com/dj-mi-xed/remote-control-infrared-remix#

robert radamant je producent, Dj i promotor elektronske klupske mjuze. Nastupa je u širom ex-Yu, surađivao s mnogim kolegama s egoboobits etikete (m.org, Hiram Abiff, Visitor Q), te sa raznim drugim izvođačima/crewovima (Confusion, Crobot Crew, Bassinvadersi, Trip To Zion, Lar Plur Lar, 48260…). U posljednje vrijeme surađuje sa Confusion ekipom, a dijelio je pult sa Ben Ufom, LTJ Bukemom, MC Conradom, Dynamik Bass Systemom, Hot Cityjem, Onemanom i raznim drugim imenima sa svjetske breaks-bass scene. Bez sumnje jedna od zanimljivijih pojava na našoj, ali i stranoj klupskoj sceni. Radamanta obilježava moćni groove, kompaktnost, snaga, dubina i precizna putanja…


http://soundcloud.com/robert-radamant/robert-radamant-cyber-dina

Val Vashar is basically Val Kurtin from Croatia. He plays progressive and chill out trance music. No matter if style is progg, tech, minimalistic, dark, downbeat or whatever – common denominator is psychedelic.
http://soundcloud.com/val_vashar/val-vashar-the-picture-of-dorian-gray
www.vashar.com
www.myspace.com/val_vashar
www.ministarstvo-psihodelije.com
www.zenonrecords.com

Ivan Simonek svoje prve kontakte s elektronskom glazbom ostvaruje u 12. godini prateći elektronsku scenu u Europi putem satelitske televizije. Sa 13 godina nabavlja Amigu 1200 i program Pro Tracker te se rađa ljubav prema glazbenoj produkciji. Nakon Amige i Pro Trackera (4 kanala) upoznaje PC i Pro Tracker (32 kanala). Sljedećih godina prolazi kroz programe Rebirth, Cubase, Reason, Fl Studio, NI Reaktor, Ableton, koje i danas uredno koristi u svojoj produkciji.
2006. godine surađuje na projektu “Elektronska kompozicija u klasičnoj glazbi” iz kojeg nastaje skladba pod nazivom “Mission 1”, a u kojoj je predstavljen balans i tranzicija između zvukova klasične glazbe i elektronike.
2009. godine izdaje svoje techno skladbe “Unstable” i “Bass Run” za label Red Section rec.
2010. godine počinje aktivno sa dj i live setovima kako bi ljudima mogao što više približiti ono što se do sada kuhalo u njemu.

Svoj glazbeni svemir najviše bazira na zvukovima minimal i techno groovy ritma
http://www.myspace.com/ivansimonek


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*