CFSN seli svoj program u novi klub

10.01.Sirup Club / Zagreb
Iz stožera Confusion crewa dobili smo obavijest o novom mjestu gdje će se ubuduće održavati programi. CNFS tim u sastavu Æon, itch, Funk Guru, phillipe + screen setup & VJ-ing by LIIK razdrmati će “novi” Sirup u Paromlinu!

Osim što je Sirup nova lokacija održavanja CFSN DJs večeri, priprema se i peti nastavak Masken’bassa, nakon kojega slave punih 12 godina na sceni. Više informacija uskoro!

CFSN DJs program je zamišljen kao ugodno druženje novih i starih prijatelja, susretljivih i rasplesanih glazboljubaca. Radi većeg kapaciteta kluba, prijave ovaj put nisu potrebne!

Cijena ulaznice iznosi 20kn do ponoći, 30kn nakon.

O CFSN DJ-ima:

CFSN DJs, jedan od glavnih projekata CFSN-a, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti. Po glazbenoj dužnosti proputovali su skoro cijelu Europu od Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga do Berlina i Londona te nastupili na velikim festivalima kao što su: EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, te na mnogim drugim.

Ovo ljeto gostovali su i na najstarijem dnb festivalu u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz na Vitoši pored Sofije, Republika Festivalu u Rijeci, Unknownu u Rovinju, The Garden Festivalu, Špancir Festivalu. Danas broje sedam članova: Feelipa, Funk Guru, phillipe, Dubway, Josip Klobučar, itch, Æon.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*