!!! (Chk Chk Chk) i šestodnevni kamp

ChkChkChk22./23.06. Otok hrvatske mladeži, Jarun, Zagreb
Prvi potvrđeni izvođač na petom izdanju T-Mobile INmusic festivala su !!! (Chk Chk Chk). Uz najavljeno je još četrdesetak inozemnih i domaćih izvođača.

!!! su nastupili na INmusicu 2007. godine, a na ovogodišnjem izdanju predstaviti će materijal s novog albuma čiji se izlazak očekuje uskoro.

Tijekom ovogodišnjeg festivala posjetiteljima na raspolaganju će tijekom šestodnevnog kampa biti niz sadržaja.
Kamp će biti smješten na jugozapadnoj strani Velikog jezera, a bit će otvoren za posjetitelje od 19. do 25. lipnja. Kamperi će imati sve uvjete “pravog kampa” kao što su topla voda, wireless internet, trgovina i mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa. Tijekom cijelog boravka u kampu biti će osiguran glazbeni program na posebnom stageu, a na raspolaganju će im biti svi sadržaji Jaruna – odbojka i rukomet na pijesku, mali nogomet, skate park, rolanje, vožnja biciklima, jedrenje na dasci, veslanje, jahanje, stolni tenis, viseća kuglana, mini golf, badminton i drugi.

Posjetiteljima će biti ponuđeni organizirani izleti na Plitvička jezera, dvorce Hrvatskog Zagorja, rafting na Mrežnici ili bicikliranje na Samoborskom gorju.

Uz uobičajene sadržaje kao dodatni sadržaj biti će razni edukativni sadržaji i predstavljanje nevladinih udruga.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*