Confusion feat. Masken’bass s Boom Monk Benom

Confusion feat. Masken'bass s Boom Monk Benom13.02. AKC Medika , Zagreb
Na prvo CFSN Maskentinovo dolazi specijalni gost iz Glasgowa, Boom Monk Ben.
Nakon nastupa na otvaranju illectricity festivala ’08 Monk je oduševio odabirom glazbe, stilom miksanja i svojim nastupom pa ga CFSN ekipa još jednom dovodi u Zagreb.

line up:
BOOM MONK BEN (ninja tune / mixed bizness – UK)
PHILLIPE
FUNK GURU
FEELIPA
DUBWAY
BASTA

__

Upad 30 kuna (s maskom), 40 bez maske.

Osim što se Boom Suck Bang danas uspješan porno glumac, u slobodno vrijeme se bavi i glazbom pod pseudonimom Boom Monk Ben. Poznati je DJ, vodi booking agenciju i promovira partyje.

Ninja za gramofonima, Boom Monk Ben je razvio prepoznatljivi stil kombiniranja najrazličitijih dancefloor killera, vozeći publiku kroz hip hop, dancehall, funk i break beat, house, electro, dubstep i drum and bass. Status najpopularnijeg DJ-a u Glasgowu, jedne od najzanimljivijih i najproduktivnijih klupskih scena uopće, zabetonirao je svojom Mixed Bizness večerima koje tjedno privlače 800 posjetitelja. Ben je svojom inovativnošću privukao pažnju i izvan Britanije, pa je tako do sada gostovao u klubovima po Montrealu, Cape Townu, Parizu, Moskvi, Zagrebu, Beču, Ljubljani. Od festivala treba izdvojiti Rockness, The Big Chill, Bestival, Hydro-Connect, Copenhagenov Public Service festival i Montrealov Piknik Elektronik, a kojekakva druga imena velikih i zanimljivih evenata svakim se danom množe u njegovoj biografiji.
Svojim stilom zadivio je i močni Ninja Tune label, koji ga je zamolio da snimi seriju Boom Monk Zen mixeva za Solid Steel emisliju koja se emitira u 30 zemalja širom svijeta.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*