mayo clinic ambien falls ambien 10 mg buy zolpidem Centennial

can i mix tramadol and soma where to buy tramadol is it safe to shoot tramadol

soma bay orca soma online order soma Michigan

does tramadol work for neck pain tramadol 50mg tramadol 200 mg dosage

soma Nevada buy soma online pierce the veil san diego soma tickets

ambien buy Riverside buy ambien online order ambien Chesapeake

ambien no food buy ambien what does ambien tablet look like

get your doctor prescribe provigil buy provigil adhd medication provigil

valium fait il maigrir valium online valium before plane

interacciones farmacologicas del tramadol purchase tramadol side effects of tramadol nausea

CrimethInc i strategije otpora u 21. stoljeću

medika04.10. 19:00 infoshop Pippilotta, AKC Medika, Pierottijeva 11, Zagreb
Medika će ugostiti članove američkoga anarhističkoga projekta CrimethInc koji će predstavljanje projekta iskoristiti i za razgovor s prisutnima.

CrimethInc od sredine devedesetih godina dvadesetog stoljeća predstavlja izrazito živ i ambiciozan anarhistički projekt u Sjevernoj Americi. Sudionici projekta su više puta prešli cijeli kontinent kroz nebrojene turneje i akcije, objavili knjige, magazine i drugu literaturu, uključujući i 650 000 kopija “početnice” Fighting for Our Lives, koja je široko distribuirana. Sudjelovali su i izvještavali s “prvih linija” prosjeda protiva raznih summita, pobuna, kampanja protiv represije i drugih avantura i eksperimenata.
CrimethInc su zbog svog rada izloženi napadima ljevičarskih i državnih institucija, uvijek stavljajući izazov pred širu javnost.

Tijekom ovog predstavljanja, dugogodišnji sudionici će govoriti o svojim iskustvima, predstaviti materijale iz različitih razdoblja aktivnosti CrimethInca i pojasniti kako se kontekst u SAD-u promjenio. Posebno će se osvrnuti na to zašto su anarhisti u SAD-u nakon subkulturne pobune izabrali smjer općeg ustanka, te zaključiti tezama o tome što donosi budućnost.

U sklopu razgovora biti će riječi i o novom izdanju CrimethInc-a, knjizi Work, koja upravo početkom listopada izlazi u prijevodu Burevesnika.
Knjiga Rad, govori o kapitalizmu i otporu u 21. stoljeću i otvara niz pitanja: Nakon toliko tehnološkog napretka, zašto moramo raditi više nego ikad prije? Zašto se stari radnički pokret čini nemoćan kad treba zaustaviti nove napade na radnike? Može li kapitalizam preživjeti još jedno stoljeće krize? I kako ćemo se izvući iz ovog nereda?

Priključite se razgovoru o iskustvima, otporu i prijedlozima strategija za 21. stoljeće.

http://www.crimethinc.com/


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*